"Németh Szilárd nyomdokaiban a Fidelitas elnök"

Böröcz László, Fidelitas elnök országgyűlési képviselőként tett első megnyilatkozása nem okozott csalódást azok számára, akik figyelemmel kísérték az ifjú titán eddigi magasröptű megszólalásait - olvasható a Jobbik Ifjúsági Tagozatának közleményében. Szerintük érzékletesen mutatja a nyilatkozata, hogy a Fidesz ifjúsági szervezetének vezetőjének inkább maradnia kellett volna a plakátok rongálásánál, mert "az még megy neki", viszont sajnálatos módon a fiatalok helyzetének elemzésével már nem tud megbirkózni.

A Jobbik Ifjúsági Tagozata szerint elképesztő az, ahogy a Fidelitas elnöke az elvándorlás kapcsán javuló tendenciákról beszél, hiszen a valóság teljesen mást mutat. Nemrég látott ugyanis napvilágot az az egyik legfrissebb statisztika, amely szerint tovább nőtt a magyarok száma Nagy-Britanniában. Tehát a kivándorlási folyamat nemhogy lassulni látszik, hanem egyre inkább fokozódik. Sokatmondó az a tény is, hogy a Fidesz áprilisi győzelme után négyszer, azaz négyszer többen érdeklődtek, illetve kezdtek el munkát keresni külföldön. Elkeserítő hozadéka ennek a folyamatnak, hogy ma már minden 6. magyar külföldön születik, így az elvándorlás miatt a demográfiai katasztrófa felé egyre gyorsabban robog hazánk. Azon a kijelentésén pedig már meg se lepődünk Böröcz Lászlónak, miszerint a kormányzat nem akar újabb programokat indítani a külföldön dolgozó fiatalok hazacsábítására, mert ez sajnos teljesen beleilleszkedik az eddigi struccpolitikájába.

Mint írják: a Jobbik a kormányzati önámítással és problémaelfedéssel szemben folytatni fogja a küzdelmet azért, hogy itthon tudjuk tartani a fiatalokat, ill. haza tudjuk hozni a már elvándoroltakat. Küzdeni fogunk a lakhatást segítő bérlakás-építési programunk beindításáért, a bérunió megvalósulásáért, a megfelelő oktatásért és a kiszámítható jövőképért. Tesszük mindezt azért, hogy egy külföldi tartózkodás tényleg csak kalandvágyból történjen és ne egy emberhez méltó megélhetési vágyból fakadjon. Böröcz Lászlónak pedig javasoljuk, hogy a jövőben ne azokból a fidelitasos aktivitásból induljon ki a kormányzati sajtónak tett nyilatkozatainál, akik 100 ezreket kaptak már azért, ha egyenesen tudtak kiragasztani egy matricát egy Jobbik irodára - olvasható a közleményben.

A kormány egyszerű recepttel orvosolja az elvándorlás problémáját: azt mondja, hogy nincs is

Legalábbis kommunikációs szinten: egyre világosabb, hogy az irányvonal a probléma letagadása. Tegnap Böröcz László Fitelitas-elnök beszélt arról a Magyar Hírlapnak adott interjújában, hogy szerinte a kormány teljesítményét látva már most annyian térnek haza, mint amennyien elvándorolnak, sőt amondó volt, hogy programot sem kellene indítani a kint élők hazacsábítására, legfeljebb gyártani néhány kiadványt, hogy mindenki lássa, hogy szárnyal itthon a gazdaság, ráadásul a közbiztonság is jobb, mint nyugaton, amivel nyilvánvalóan arra utalt a fiatal politikus, hogy itt nem robbantanak és erőszakolnak meg mindenkit a négerek.

sss
2019. június 25. | 19:33
""
sss
2019. június 25. | 14:28
Balogh István Szilveszter
sss
2019. június 25. | 19:33
""
sss
2019. június 25. | 14:28
Balogh István Szilveszter
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Eszes Ádám

Friss

sss
2019. június 25. | 17:59
Az elnök szerint pártja nem dughatja homokba a fejét.
sss
2019. június 25. | 11:28
Tíz- és százmilliós profitot zsebelhetett be a Fidesz-közeliként elkönyvelt zenészek közül Nagy Feró, Ákos és Mága Zoltán is.
sss
2019. június 25. | 11:13
A miniszter szerint a kormánynak nem érdeke az a lejáratás, amit egyébként a kormánymédia indított el.
sss
2019. június 25. | 10:06
A kaszinókoncessziók kiváltságos birtokosai minden eddiginél nagyobb, 4,6 milliárd forintos ajándékot kaptak a kormánytól.