Havas Henrik visszavonult, felszámolja eddigi életét

A műsorvezető szerint már soha többet nem fog tévézni.

„Szerintem én már soha többé nem tévézek. Mondjuk úgy, hogy mivel nincs olyan tévécsatorna, ahol szívesen dolgoznék, így nem is hiányzik. Sokszor megállítanak az utcán, hogy mikor térek már vissza, dehát mit lehet erre mondani”

– mondta a Blikknek.

Azt is elárulta, hogy ismét könyvet ír, ami az első szépirodalmi műve lesz. Egy vidéki lányról fog szólni, aki Budapestre költözik, hogy megvalósítsa az álmait. Egy krimit is tervez, aminek a címe már megvan.

Az újságíró és televíziós műsorvezető azután tűnt el az ATV képernyőjéről, hogy nem hosszabbították meg a szerződését. Ennek köze lehetett ahhoz a botránysorozathoz, aminek célpontjába akkor került, amikor megjelent Vona Gáborról szóló Újratervezés című könyve. A kormánypárti revolvermédia Havasnak esett: a bulvárban korábban gyakrabban szereplő Baukó Éva, egykori valóságshow-szereplő zaklatással vádolta meg, és történeteivel körbeturnézta a fideszes sajtótermékeket.

Havas korábban a Blikknek arról beszélt, hogy nagyon megviselték a vádak, és gyakran tartózkodik spanyolországi házában, szabadidejében a családjára koncentrál.