Rokker Zsoltti kiakadt és beszólt a vele szemben csalással nyerni próbáló Fidesznek

Tényleg a legalja, amit a kormánypárt művel.

Névdublőrök, áljelöltek, eltitkolt ajánlások, vesztegetési kísérletek, megtévesztés, lejáratás, rongálás – ezek az eszközök mindennaposak ma Miskolcon Erdei Sándor szerint. Mármint az igazi szerint, ugyanis indítottak vele szemben egy másik ilyen nevű embert is, így kettejük közé különbséget csak születési évszámukkal lehet tenni. A teljes ellenzék által támogatott Rokker Zsoltti 1976-os születésű, ez lesz a szavazólapon is.

„Éppen ezért, én, Erdei Sándor (szül.:1976) független, miskolci lokálpatriótaként, de a teljes ellenzék által támogatott képviselőjelöltként felszólítom a FIDESZ-KDNP-t, a miskolci városvezetést és annak holdudvarát, hogy azonnal fejezzék be Miskolcon az elmúlt hetekben felém irányuló megvesztegetési kísérleteiket, a kamu-jelöltek, névrokonok felsorakoztatását, a választási plakátjaim leszaggatását, valamint a lejárató szórólapok terjesztését a miskolci 12. önkormányzati választókerületben!”

- írta szerdai közleményében.

Mint fogalmazott,

„Felszólítom továbbá dr. Nagy Ákos Fideszes képviselőjelöltet, hogy a továbbiakban sem erkölcsileg, sem morálisan, sem pedig kedvezményezettként ne vállaljon közösséget ezzel a választási módszerrel és vagy lépjen vissza a jelöltségtől, vagy valljon színt jogászként, keresztény emberként, hogy mi a véleménye a választók üzemszerű és szándékos megtévesztéséről, a csalásokról, amelyek szervezéséről jelöltként tudnia kellett.”

A jelölt megfogta a lényeget is:

„Amelyik párt a választóknak már a kampányban hazudik, és amelyik jelölt ehhez ügyvédi esküje ellenére folyamatosan asszisztál, attól később sem várható más.”

Rokker Zsoltti, azaz Erdei Sándor (1976) azt írta, 22 éve humorista, de se nem bolond, sem bohóc.

„A Miskolci Lokálpatrióta Egyesület alapító tagjaként és Abaújlak-Szanticska társadalmi alpolgármestereként vagyok aktív tagja a közösségeknek. Itt élek Miskolcon, társadalmi munkámat mindenki megelégedettségére végzem. A közösség iránti elkötelezettségem nem eladó, nem lehet megvásárolni, mert egy igazi lokálpatriótát nem lehet megvesztegetni és aki nem ide született, vagy nem itt él az ezt nem is értheti.”

Miskolc 12. választókerület lakói július 15-én végre bebizonyíthatják, hogy most ők állnak a történelem jó oldalán és nem lehet bolondnak nézni a tisztességes embereket! – írta.