Demeter Márta indul az LMP társelnökségéért

Bejelentkezett.

A levelet változtatás nélkül közöljük:

 

Sziasztok! Köszönöm szépen a jelöléseket és a támogatásotokat. A női társelnöki tisztségre való jelölést elfogadom.
 
Az LMP politikai közösségéhez való csatlakozásom óta abban vagyok elkötelezett, hogy sikerre vigyük közösségünk elképzeléseit az ország jövőjéről, és elérjük az ehhez szükséges széles társadalmi támogatottságot.
 
Ehhez a munkához igyekeztem eddig is legjobb tudásom szerint hozzájárulni. A választók áprilisban támogatásukkal megadták a lehetőséget az LMP-nek, hogy sikerre vigye az általa képviselt elképzeléseket.
 
Ám az elmúlt hónapok eseményeit követően még fontosabb, hogy azt a kemény és elkötelezett munkát és teljesítményt tudjuk hangsúlyossá tenni a nyilvánosságban, amelyet mi közösen, a párt tagjai, helyi és országos képviselői, politikusai végeznek nap mint nap.
 
Hamarosan feltöltöm nyilatkozataimat és pályázatomat is, és természetesen minden kérdésetekre válaszolok.
 
Üdvözlettel
Demeter Márta

(Fotó: Béli Balázs / Alfahír)

Szél Bernadett kilépett az LMP-ből

Az Index úgy értesült, hogy Szél Bernadett távozik az LMP-ből, információik szerint a korábbi frakcióvezető és társelnök hétfőn jelentette be döntését párttársainak.Állítólag vele együtt lelép Szabó Szabolcs is, aki korábban az Együtt politikusa volt, mindketten függetlenként folytathatják, az LMP-frakcióban hat képviselő maradhat.(fotó: Bruzák Noémi / MTI)