A Fidelitas "provokátorfigyelője" a washingtoni nagykövetségen kapott állást

Koncz Zsófia a Fidesz ifjúsági szervezetének országos alelnöke volt, hozzá köthető a 2015-ben kitalált provokátorfigyelő, ahol listázták volna az általuk provokátornak gondolt személyeket az állami rendezvényeken, közzétéve a nevüket és fényképüket. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság viszont jelezte, hogy felejtsék el, az elképzelés tökéletes jogsértő. A projektet így ejtették, Konczot ezután nem is nagyon láthattuk szerepelni.

A 24.hu úgy értesült, hogy kegyvesztetté azért nem vált a rossz ötlet miatt a fiatal fideszes, információik szerint Koncz Zsófia a washingtoni nagykövetségen kapott állást a politikai stábban, külpolitikai munkatársként. Azóta már a nagykövetség honlapján is látható a neve.

sss
2019. április 24. | 07:15
Bencsik
sss
2019. április 24. | 07:15
Bencsik
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András
sss
2019. április 23. | 16:39
Nem túl elégedettek a helyiek a fideszes városvezetővel.
sss
2019. április 23. | 15:45
Jöhetnek a kórházbezárások?

Szomorúbban nem is indulhatna a hét: a velünk élő 1995, a Nemzet Szakértő Közgazdásza, Bokros Lajos, pontosabban pártja, a Modern Magyarországért Mozgalom feladta a harcot, nem küzd tovább a modern Magyarországért. Mint írják:

„A Modern Magyarország Mozgalom hét éven át tartó önzetlen küzdelme, amelynek középpontjában az egyén, a vállalkozás és a piac szabadsága, a magyar nemzet és Európa érdekeinek egysége, a sokszínűség ünneplése, a népek közötti feltétlen szolidaritás, a szegények és az elesettek támogatásának, felemelésének parancsa állt, nem vezettek sikerre”.

Ezt olvasva nyilván olvasóink ezrei rohannak bánatukban a kisboltba vagy a kissarkiba egy kevertért, hiszen ők is tudják, érzik, nem vagyunk rá méltók, hogy egy ilyen párt képviselje a "szabadságelvű konzervativizmust, a kapitalista piacgazdaságot és a képviseleti demokráciát".