Chuck Norris új barátra lelt Orbán Viktorban

A színész-harcművész a WorldNetDaily-n foglalta össze magyarországi élményeit.

Chuck Norris magyarországi látogatása nem kerülte el a világsajtó figyelmét, így a "texasi kopó" jobbnak látta, ha reagál a sajtóban megjelent akár pozitív, akár negatív minősítésekre.

Az amerikai és orosz lapok egyaránt "férfibarátságról" cikkeztek az "utcai harcos" miniszterelnök és a színészlegenda között, ezzel kapcsolatban Norris úgy fogalmazott:

"Brománcról ugyan nem tudok, de az biztos, hogy (Orbán Viktor) az új barátunk. Vagy, ahogy Gena (Chuck Norris felesége) a miniszterelnöktől való búcsúzásunkkor fogalmazott: Barátok, mindörökké!"

Norris szuperlatívuszokban dicsérte a budapesti városképet és a magyar embereket, majd rátért a kormányfővel való találkozására. Imponált neki, hogy Orbán konzervatív, keresztény értékek mellett elkötelezett politikusnak mutatta magát, sőt még a Stop Soros törvénycsomagról is elismerően szólt.

Amikor Orbán arról panaszkodott neki, hogy a "progresszívok" gyűlölik, Norris felhívta a magyar miniszterelnök figyelmét, hogy szerinte ebből a szempontból hasonló cipőben jár, mint Donald Trump amerikai elnök. Orbán erre úgy tódított, hogy számára még annál is kicsit keményebb a helyzet.

A színész nem mulasztotta el megemlíteni Orbán Viktor elhíresült kijelentését sem, miszerint:

"Én inkább afféle utcai harcos vagyok, nem az elitből jövök."

Chuck Norrisra nagy hatást tett a Terrorelhárítási Központ (TEK) kiképzési gyakorlata is, harcművészként nagyra értékelte az ott látott technikákat.

Kiemelte azonban, hogy magyarországi látogatása elsősorban nem a miniszterelnökkel való smúzolásról vagy a TEK-esekkel való pózolásról szólt, hanem a jótékonykodásról, hiszen a Baptista Szeretetszolgálat meghívására, egy jótékonysági akció megnyitójára érkezett hazánkba.

De annak is örült, hogy Budapesten ünnepelhették feleségével házassági évfordulójukat, ami számára nagyobb jelentőséggel bírt, mint az Orbán Viktorral való barátkozás.

Orbánnal és a TEK-kel pózolt Chuck Norris

A kormányfő a közösségi oldalán osztotta meg a találkozást megörökítő fényképet: Természetesen az internet nem lenne az internet, ha nem született volna meg a kép hatására néhány mém: