Rekord: a fél magyar net Jakab Péter Hír TV-s szereplését nézi

Félmillió felett a nézettség, mindössze négy nap alatt.

Négy nap alatt a legnézettebb Hír TV-s videó lett Jakab Péter Jobbik-szóvivő szerdai szereplése a Youtube-on. A rabszolgatörvénnyel kapcsolatos ellenzéki tiltakozássorozatba illeszkedő akció során Jakab egy „Ez a tévé hazudik” feliratú pólóban, élő adásban vette semmibe a kormánypárti tévé felháborodott műsorvezetőjét, és olvasta be a tüntetők 5 pontját a kamerába.

A csatorna Youtube-oldalán látható, hogy jelen pillanatban már Jakab Péter videója vezeti a népszerűségi listát 532 ezer megtekintéssel. Ráadásul mindezt négy nap alatt érte el a Magyarország élőben műsor felvétele, míg a lista második helyezettje, egy Kubatov Gábor Fidesz-pártigazgató köreihez köthető verőemberrel készült interjú egy év alatt ért el 520 ezres nézettséget.

A Youtube „felkapott” videói között a Jakab-interjú jelen pillanatban a 4. helyen áll, ami azt jelenti, hogy országosan is a legnézettebb videók között van az adás, amit csak népszerű zenészek tudtak megelőzni.

A rabszolgatörvény elleni demonstrációk január elején folytatódnak, a szakszervezetek országos sztrájkra készülnek. Jakab Péterrel készült interjúnkat itt olvashatják.