Jeszenszkyt és Bayert is bevetik Márki-Zay ellen

A hódmezővásárhelyi Promenad portál információi szerint jövő héttől új közéleti műsorral jelentkezik a város körzetében sugárzó Rádió7.

Nem is akárkiket sikerült lecsábítania a csatornának a szombat délelőtti közéleti magazinjához. Állandó házigazdaként Jeszenszky Zsolt fog beszélgetni a térség kérdéseiről, olyanokkal mint Bayer Zsolt, Gajdics Ottó, vagy Apáti Bence, a kormány remek propagandistái.

A szimbolikus Hódmezővásárhely visszaszerzését, úgy tűnik, nem bízzák a véletlenre. Amin nem is csodálkozunk Lázár János korábbi nyilatkozata után, ahol azt mondta, olyan támadás érte a jelenlegi polgármestertől, amin elégtétel adása nélkül nehéz túllépni.

A 444 emlékeztet, hogy a rádiót is működtető Kisbíró Kft.-t egyébként ősszel vette meg Rákay Philip, a Magyar Televízió volt vezérigazgató-helyettese, Csepreghy Nándor, a Lázár János vezette Miniszterelnökség volt miniszterhelyettese és államtitkára, illetve Bada János, Lázár gimnáziumi osztálytársa, aki annak a Zrt.-nek a tagja, ami a Lázárhoz köthető vadászkastélyt is működteti.

"A kurva anyját ennek a kis köcsögnek" - Jeszenszky Zsolt kiakadt, amikor a Schmidt Máriáéktól kapott gázsijára emlékeztették

A rezsimhű szervilizmust cinikus arcoskodással és középsulis gólyatábori humorral fiataloschá optikai tuningoló fideszes Tesztoszteron Boys fiúcsapatából ezúttal is Jeszenszky Zsolt emelkedett ki egy igazi, harlemi drogelszámolási vita hangulatát megidéző rap betéttel. Dj Jeszy azon húzta fel magát, hogy a kormányt rendszeresen keményen kritizáló konzervatív filmes szakember és publicista, Gulyás Balázs egy pólóra nyomtatva tette közkinccsé a Milo Yiannopoulos budapesti haknijának felvezetéséért kapott 317.000 forintos tiszteletdíját.

 

sss
2019. június 25. | 19:33
""
sss
2019. június 25. | 14:28
Balogh István Szilveszter
sss
2019. június 25. | 19:33
""
sss
2019. június 25. | 14:28
Balogh István Szilveszter
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Eszes Ádám

Friss

sss
2019. június 25. | 17:59
Az elnök szerint pártja nem dughatja homokba a fejét.
sss
2019. június 25. | 11:28
Tíz- és százmilliós profitot zsebelhetett be a Fidesz-közeliként elkönyvelt zenészek közül Nagy Feró, Ákos és Mága Zoltán is.
sss
2019. június 25. | 11:13
A miniszter szerint a kormánynak nem érdeke az a lejáratás, amit egyébként a kormánymédia indított el.
sss
2019. június 25. | 10:06
A kaszinókoncessziók kiváltságos birtokosai minden eddiginél nagyobb, 4,6 milliárd forintos ajándékot kaptak a kormánytól.