Jeszenszkyt és Bayert is bevetik Márki-Zay ellen

A hódmezővásárhelyi Promenad portál információi szerint jövő héttől új közéleti műsorral jelentkezik a város körzetében sugárzó Rádió7.

Nem is akárkiket sikerült lecsábítania a csatornának a szombat délelőtti közéleti magazinjához. Állandó házigazdaként Jeszenszky Zsolt fog beszélgetni a térség kérdéseiről, olyanokkal mint Bayer Zsolt, Gajdics Ottó, vagy Apáti Bence, a kormány remek propagandistái.

A szimbolikus Hódmezővásárhely visszaszerzését, úgy tűnik, nem bízzák a véletlenre. Amin nem is csodálkozunk Lázár János korábbi nyilatkozata után, ahol azt mondta, olyan támadás érte a jelenlegi polgármestertől, amin elégtétel adása nélkül nehéz túllépni.

A 444 emlékeztet, hogy a rádiót is működtető Kisbíró Kft.-t egyébként ősszel vette meg Rákay Philip, a Magyar Televízió volt vezérigazgató-helyettese, Csepreghy Nándor, a Lázár János vezette Miniszterelnökség volt miniszterhelyettese és államtitkára, illetve Bada János, Lázár gimnáziumi osztálytársa, aki annak a Zrt.-nek a tagja, ami a Lázárhoz köthető vadászkastélyt is működteti.

"A kurva anyját ennek a kis köcsögnek" - Jeszenszky Zsolt kiakadt, amikor a Schmidt Máriáéktól kapott gázsijára emlékeztették

A rezsimhű szervilizmust cinikus arcoskodással és középsulis gólyatábori humorral fiataloschá optikai tuningoló fideszes Tesztoszteron Boys fiúcsapatából ezúttal is Jeszenszky Zsolt emelkedett ki egy igazi, harlemi drogelszámolási vita hangulatát megidéző rap betéttel. Dj Jeszy azon húzta fel magát, hogy a kormányt rendszeresen keményen kritizáló konzervatív filmes szakember és publicista, Gulyás Balázs egy pólóra nyomtatva tette közkinccsé a Milo Yiannopoulos budapesti haknijának felvezetéséért kapott 317.000 forintos tiszteletdíját.

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. április 18. | 12:35
A táncegyüttes menedzsmentje cáfolja a sajtóértesüléseket.
sss
2019. április 18. | 09:34
Az utolsó percig kérdéses volt a továbbjutás sorsa.

Érdekes, amióta bevezették a videobírót, mintha kiegyensúlyozottabb lenne a labdarúgás. Évek óta tendencia, hogy a (marketing és piaci szempontból) jobban csengő csapatok javára gyakrabban tévednek a játékvezetők. Amióta viszont a VAR (video assistant referee) létezik, azóta az ún. kiscsapatoknak is több esélye van labdába rúgni. Az e heti Bajnokok Ligája mérkőzések után, ha nem lett volna a technológiai segítség, akkor most, nem Ajax - Tottenham, hanem Manchester City - Juventus elődöntőt rendeznének a Bajnokok Ligájában. Ehhez hozzávehetjük azt is, hogy a Foci-Vb-n is már alkalmazott videobírónak köszönhetően Horvátország is el tudott jutni a döntőig, míg ha a bírón múlott volna, akkor nem horvát-francia, hanem angol-francia döntőt rendeztek volna.

Lehet mégis csak jobb, ha a technológiára bízzuk a futballt, és nem az emberi szubjektivitásra, ha igazságos döntéseket akarunk.