Nem Gajdics Ottó lesz az új Magyar Nemzet főszerkesztője

Itt írtunk róla, hogy február 6-tól a Magyar Idők Magyar Nemzet néven fog megjelenni, az Azonnali információi szerint nem csak a név, hanem a főszerkesztő személye is megváltozik: Gajdics Ottó helyett Ballai Attila fog irányítani. A Magyar Idők már reagált is az információra, miszerint Gajdics "a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (Kesma) portfólióján belül kap új fontos pozíciót." Ballai a Mediaworks honlapja szerint „A Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után azonnal az újságírói pályára lépett, dolgozott az Esti Hírlapnál, a Pesti Hírlapnál, a Népszavánál, a Magyar Nemzetnél, majd a Magyar Időknél. Tudósított öt olimpiáról, több tucat világ- és Európa-bajnokságról, munkatársból rovatvezető, a Magyar Nemzetnél lapszerkesztő lett. Az 1990-es évtizedben a Ferencvárosi Torna Club, 2000-től a Magyar Kézilabda Szövetség sajtófőnöke, az utóbbi másfél évben pedig kommunikációs igazgatója volt.”

Gajdics is a helyére került a volt MSZP-székházban

A Mezőgazda Lap- és Könyvkiadó Kft. közleményben tudatta kedden, hogy vezetőváltás történt a Szabad Föld élén: február 5-étől Gajdics Ottó főszerkesztőként irányítja a vidék családi hetilapját. Az új vezető rendkívüli értekezleten arról biztosította a szerkesztőség tagjait, hogy a lap szellemisége és arculata a jövőben sem változik.

 

A Magyar Hang írta meg, hogy Gajdicsot kedd délután már a Jókai utcában, az MSZP egykori székházánál tűnt fel, ahol a Szabad Föld című, november óta a kormányzati médiaholdinghoz tartozó lap is működik.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Tari Tamás

Friss