Nyomozás indult, mert orális szexért kínálhatott pénzt egy anyukának gyermekgyógyszerre egy fideszes polgármester

Édesanya illusztráció
Fotó: pexels.com

Szexet kérhetett egy kormánypárti polgármester a hozzá forduló, mélyszegénységben élő édesanyától, amikor az kétezer forintot szeretett volna kölcsönkérni gyógyszerre. És még így is átverhették.

Az esetről a Népszava számolt be anélkül, hogy pontosan megnevezték volna a települést és a polgármestert, így egyelőre csupán annyit tudni, hogy egy alföldi faluról van szó. A cikk szerint a történet azzal kezdődött, hogy egy helyi asszony a beteg, három év körüli kislányának felírt gyógyszereket nem tudta kiváltani, mert nem volt rá pénze. A gyermeknek pszichés zavarok miatt és egy bakteriális fertőzés gyógyítására is gyógyszereket kellett volna szednie.

Az édesanya ezért úgy döntött, a polgármestertől kér kölcsön nem többet, mint kétezer forintot.

Gondoltam, elmegyek a polgármesterhez, adjon kölcsön egy kis pénzt: hiába, hogy a hatalomhoz húz, de ő is közülünk való, tudja, milyen szegényen élünk, az anyámék házában összezsúfolódva – mesélte a Népszavának.

Ekkor kezdődött a rémálom.

A cikk szerint a polgármester először azt mondta az egyedülálló anyának, hogy majd este menjen el a kocsmájába, ott ad neki pénzt. Amikor elment, állítólag a politikus konkrétan közölte vele, hogy orális szexért cserébe fizet, sőt a kért kétezer forint helyett rögön 15 ezret ad. Az édesanya gyermeke érdekében belement az ajánlatba, de ekkor újabb meglepetés érte.

A polgármester ugyanis azt kérte tőle, hogy menjen be a személyzeti vécébe, ott várjon rá. Helyette azonban a kocsma két munkatársa érkezett, a polgármester pedig azt mondta, akkor is fizet, ha nekik megcsinálja amit tőle kért.

Az asszony végül megtette, mert nagyon kellett a pénz.

De ha mindez nem lett volna elég, a nőt még meg is alázták: amikor leült és várta a pénzt, feltűnt neki, hogy egyre többen vihognak rajta, és közben mobiljukat nézik. Kiderült, hogy észrevétlenül -talán egy rejtett kamerával-, de

felvették a jelenetet, majd a településvezetővel együtt újranézték.

Mi több: amikor szóvá tette a felvételt,

a kocsmából egyszerűen elzavarták, ráadásul egyetlen forint nélkül.

Majd biztosan elterjesztik rólam a faluban, hogy prostituált vagyok, de erre felkészültem. Még ha az lennék, akkor se alázhatnak így meg, és egy polgármester nem élhet így vissza a hatalmával. Nem akarok attól rettegni egész életemben, hogy mikor kerül fel a videó az internetre, nem akarok újra meg újra megalázkodni mások előtt – mondta a lapnak.

Az egyelőre meg nem nevezett polgármestert a Népszava próbálta megszólaltatni, de nem volt hajlandó nyilatkozni. Ugyanakkor az asszony az illetékes járási ügyészségen feljelentést tett személyiségi jogainak megsértése miatt, és azt írják, a nyomozás elindult, az egyik érintett telefonját pedig már lefoglalta a rendőrség.

Az esettel kapcsolatban kérdéseket küldtünk a Fidesz sajtóosztályának, ha válaszolnak, megírjuk.

(Címlapképünk illusztráció)

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton

Friss

1
1
sss
2019. október 14. | 16:24
Ő az a polgármester, aki szabályosan elmenekült kollégánk elől.
Ő az a polgármester, aki szabályosan elmenekült kollégánk elől.
A volt miniszter értékelt: nem túl meglepő módon, nincs megelégedve az eredménnyel.
Bárhogy is próbálja kommunikálni az eredményeket a Fidesz, sikerült a NER-en sebet ejteni: a Fidesz korántsem folytathat tovább következmények nélküli, akadálymentesített politizálást. Vélemény.
A tegnapi önkormányzati választás átrajzolta a politikai erőviszonyokat, stratégiai irányt mutatott az ellenzéknek a kormányváltás célja felé, megtörte a Fidesz 2006 óta tartó győzelemsorozatát az országos választásokon, és rámutatott az Orbán-rendszer gyenge pontjára. Az ellenzék terepet, felelősséget, eszközöket kapott az építkezésre és a kormányváltó alternatíva kimunkálására.