Egy régi ismerős is berobbant a főpolgármesterségért vívott harcba

Egy régi ismerős is berobbant a főpolgármesterségért vívott harcba

Lassan minden napra jut egy próbálkozó.

Ha még nem lett volna elég főpolgármesterjelölt-jelöltekből és főpolgármester-jelöltekből Budapesten, ma újabb névvel gazdagodott az aspiránsok listája:

ezúttal Schmuck Andor, a szépkorúak lángpallosú védelmezője érezte rettenetesen fontosnak, hogy ő is beszálljon a versenybe.

Az Index számolt be róla, hogy szerkesztőségükhöz a következő, sajtótájékoztatóra invitáló levél érkezett:

"Schmuck Andor főpolgármesteri jelöltsége! Meghívó! Tisztelettel tájékoztatom ,hogy holnap azaz június 11-én kedden délelőtt 10 órakor az ötödik kerület Sas u. 12 Földes Józsi Bazilika éttermében sajtótájékoztatót tartok! Témája a főpolgármesteri jelöltségem. Tisztelettel várom: Schmuck Andor"

Bár a portál emlékeztet, hogy a mindig is közéleti vicc számba menő politikus újabban a kabarészínpadon brillírozik, és lehet, hogy csupán modoros gegként annyit jelent be, hogy nem indul, kifejezetten elgondolkodtató, hogy ha valós a bejelentés, akkor

már három kihívója is lehet ősszel Tarlós Istvánnak: Puszér Róbert, a baloldali előválasztás győztese és Schmuck úr.

Bár az egyelőre nem derült ki, hogy ő is megméreti-e magát Karácsony Gergely, Kálmán Olga vagy Kerpel-Fronius Gábor ellenében, az alábbi videóban Schmuck már főpolgármester-jelöltként hivatkozik magára:

Máris másnak kampányol Karácsony Gergely? | Alfahír

Nemrég került fel a Facebookra egy rövid kampányvideó, amelyen az MSZP-Párbeszéd (volt miniszterelnök-jelöltje, most épp) főpolgármester-jelöltje beszél arról, hogy mi a tétje az őszi főpolgármester-választásnak. Első ránézésre teljesen átlagos kis reklám zenével, szép Budapest-képekkel, rövid és világos üzenettel. Másodjára azonban olyan, mintha Karácsony Gergely valamelyik vetélytársának kampányolna.