Játék: Németh Szilárdot meg kell etetni, hogy eljusson Orbánhoz a száraztészta

Száraztészta

Felkerült a Google Play-re egy Száraztészta nevű játék, amiben Jakab Pétert, a Jobbik frakcióvezetőjét kell irányítanunk: a cél az, hogy Orbán Viktorhoz eljuttassunk egy csomag száraztésztát.

A hangulatos zenével, parlamenti háttérrel megáldott játék alapvetően Mario-stílusú, de vannak ügyességi részek is benne, nem beszélve az olyan kihívásokról, mint Németh Szilárd megetetése „Mekdánelc”-szel. A pálya során 50 forintosokat érdemes gyűjtenünk, arra viszont vigyázni kell, hogy ne lépjünk bele a „bajszos szarba”, mert akkor kezdhetjük újra szintet.

Száraztészta

A játék hossza hűen tükrözi egy kormánypárti javaslat megtárgyalását majd kétharmados megszavazását, az első próbálkozásokkal együttvéve is 5 perc alatt végeztem. A pálya végén ott vár Orbán Viktor miniszterelnök, és –nem lövöm le a poént-, mond valamit Jakab Péternek.

Az alkalmazás amennyire egyszerű, annyira korrekt kivitelezésű is, kár, hogy nincs több pálya, még több közéleti ráutalással. A játékot Jakab Péter Facebook-oldalán láttuk megosztva, a politikus azt írta, egy kecskeméti fiatal érdeme a program, és ebben nehezebb Orbánig eljutni, mint a valóságban.

Androidra innen lehet letölteni, az App Store-ban nem találtuk.