Kenderesi barátnője: Egy pillanatig sem kételkedem Tamás ártatlanságában!

Kenderesi Tamás
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A Blikknek nyilatkozott a dél-koreai kvangdzsui világbajnokságon résztvevő szexuális zaklatási ügybe keveredett Kenderesi Tamás olimpiai bronzérmes úszó barátnője.

„Egy pillanatig sem kételkedem Tamás ártatlanságában! Engem hívott elsőként, miután megtörtént a szerencsétlen eset. Teljesen véletlen volt, hogy hozzáért a lány fenekéhez, sajnos, egy zsúfolt bárban ez előfordulhat”

- mondta Kenderesi barátnője a bulvárlapnak.

Szerinte a dél-koreai lány „egyértelműen túlreagálta az esetet, alaposan felfújta az ügyet”. Azt is hozzátette, sokan bántják Kenderesit, mégis bízik benne, hogy kiderül az igazság, és „mindenki megtudja, hogy ártatlan”.

Az úszó édesanyja is azt mondta a bulvárlapnak, hogy kiállnak Kenderesi ártatatlansága mellett.

 

Kenderesi: hozzáértem egy ott dolgozó, koreai táncoslány fenekéhez

Ahogy arról korábban beszámoltunk a dél-koreai rendőrség megtiltotta, hogy Kenderesi Tamás elhagyja az országot, mert vizsgálat indult az olimpiai bronzérmes ellen szexuális zaklatás ügyében. A dél-koreai rendőrség megtiltotta, hogy Kenderesi Tamás elhagyja az országot, mert vizsgálat indult az olimpiai bronzérmes ellen szexuális zaklatás ügyében - jelentették be a helyi hatóságok vasárnap.

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Stummer János, a párt országos kampányfőnöke értékeli a helyhatósági voksolás eredményét.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.