Kenderesi barátnője: Egy pillanatig sem kételkedem Tamás ártatlanságában!

Kenderesi Tamás
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A Blikknek nyilatkozott a dél-koreai kvangdzsui világbajnokságon résztvevő szexuális zaklatási ügybe keveredett Kenderesi Tamás olimpiai bronzérmes úszó barátnője.

„Egy pillanatig sem kételkedem Tamás ártatlanságában! Engem hívott elsőként, miután megtörtént a szerencsétlen eset. Teljesen véletlen volt, hogy hozzáért a lány fenekéhez, sajnos, egy zsúfolt bárban ez előfordulhat”

- mondta Kenderesi barátnője a bulvárlapnak.

Szerinte a dél-koreai lány „egyértelműen túlreagálta az esetet, alaposan felfújta az ügyet”. Azt is hozzátette, sokan bántják Kenderesit, mégis bízik benne, hogy kiderül az igazság, és „mindenki megtudja, hogy ártatlan”.

Az úszó édesanyja is azt mondta a bulvárlapnak, hogy kiállnak Kenderesi ártatatlansága mellett.

 

Kenderesi: hozzáértem egy ott dolgozó, koreai táncoslány fenekéhez

Ahogy arról korábban beszámoltunk a dél-koreai rendőrség megtiltotta, hogy Kenderesi Tamás elhagyja az országot, mert vizsgálat indult az olimpiai bronzérmes ellen szexuális zaklatás ügyében. A dél-koreai rendőrség megtiltotta, hogy Kenderesi Tamás elhagyja az országot, mert vizsgálat indult az olimpiai bronzérmes ellen szexuális zaklatás ügyében - jelentették be a helyi hatóságok vasárnap.

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András

Friss

1
1
sss
2019. december 14. | 09:54
Két és fél New York-i színészgeneráció életét mutatja be Michael McKeever vígjátéka, melynek hazai bemutatója a Rózsavölgyi Szalonban volt. Mi is ott jártunk.
1
Két és fél New York-i színészgeneráció életét mutatja be Michael McKeever vígjátéka, melynek hazai bemutatója a Rózsavölgyi Szalonban volt. Mi is ott jártunk.
Az Európai Tanács kétnapos ülésén ezúttal a távlati célok felé vezető út kikövezése jutott kiemelt szerephez. Elemzés.
A magyar kormányfő a Facebook-oldalán megjelent videóban számolt be az uniós csúcs csütörtök este kezdődött tárgyalásairól. Szerinte „nem győztünk, de esélyt teremtettünk magunknak a későbbi győzelemre”.