Tarlós szerint Borkai méltatlanná vált a polgármesterségre

Tarlós István

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje csütörtökön az InfoRádió Aréna című műsorában nyilatkozva elmondta, felháborítja és elkeseríti Borkai Zsolt győri polgármester története. Tarlós szerint méltatlanná vált a polgármesterségre.

Bár hétfő reggel még Tarlós István azt nyilatkozta, hogy

"engem ezek a napokban napvilágra került történetek elkeserítenek. Mondjuk a győri kevéssé érint, mert az nem Budapesten van."

A kampány hajrájában azonban már jóval keményebben bírálta a győri polgármestert. 

A főpolgármester szerint sokan, sokat és tisztességen dolgoztak azért, hogy teljesítményt mutassanak fel, erre most Borkai Zsolt előállítja ezt a helyzetet, mások, bizonyos mértékig az egész közössége kontójára. 

Ez védhetetlen, vállalhatatlan és méltatlan 

- tette hozzá tarlós.

A fővárosi városvezető megjegyezte, attól fél, hogy Budapesten is vannak emberek, akiket elgondolkodtat az eset. Kiemelte, hogy a mostaninál erkölcstelenebb, mellébeszélősebb, súlyos valótlanságok sorozatát tartalmazó kampányban még nem vett részt.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

Részletesen tájékoztatta a közvéleményt a koronavírus körüli helyzetről Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón.
12 tartalmas gondolatokkal teli szerzemény az új szólóalbumon.
"Nem az évszámok a fontosak a kommunizmus esetében sem, hanem az indokok, a motivációk, a logikai rendszer" - a Jobbik IT ismét megemlékezett a kommunista diktatúrák áldozatairól. De milyen üzenete van ennek a jövő generációja számára? Interjú.