Tarlós szerint Borkai méltatlanná vált a polgármesterségre

Tarlós István

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje csütörtökön az InfoRádió Aréna című műsorában nyilatkozva elmondta, felháborítja és elkeseríti Borkai Zsolt győri polgármester története. Tarlós szerint méltatlanná vált a polgármesterségre.

Bár hétfő reggel még Tarlós István azt nyilatkozta, hogy

"engem ezek a napokban napvilágra került történetek elkeserítenek. Mondjuk a győri kevéssé érint, mert az nem Budapesten van."

A kampány hajrájában azonban már jóval keményebben bírálta a győri polgármestert. 

A főpolgármester szerint sokan, sokat és tisztességen dolgoztak azért, hogy teljesítményt mutassanak fel, erre most Borkai Zsolt előállítja ezt a helyzetet, mások, bizonyos mértékig az egész közössége kontójára. 

Ez védhetetlen, vállalhatatlan és méltatlan 

- tette hozzá tarlós.

A fővárosi városvezető megjegyezte, attól fél, hogy Budapesten is vannak emberek, akiket elgondolkodtat az eset. Kiemelte, hogy a mostaninál erkölcstelenebb, mellébeszélősebb, súlyos valótlanságok sorozatát tartalmazó kampányban még nem vett részt.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
A felmérések nem tudták előre jelezni Borkai Zsolt győri polgármester szex- és korrupciós videójának negatív hatásait.
Az Index online választási műsorban kérdezte a frissen megválasztott ellenzéki főpolgármestert, aki többek között arról beszélt, hogy minek tulajdonítja a győzelmét, miben hibázott a Fidesz, és az eredmény mennyiben köszönhető a Borkai-ügynek.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.