Borkai-orgia: Rákosfalvy nem vállalta a szembesítést az úszószövetségben

Rákosfalvy Zoltán
Rákosfalvy Zoltán

Habár a testfelépítése nem ezt sugallná, de a Borkai-orgia felvételeinek másik főszereplője, Rákosfalvy Zoltán a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnökségi tagja is.

Az Index arról írt, hogy a MÚSZ elnöksége szerdán ült össze, és tárgyaltak is volna a kínossá vált ügyvédről, azonban Rákosfalvy nem vállalta a szereplést.

„Még az elődöm, Bienerth Gusztáv idején került az elnökségbe Rákosfalvy, majd az utolsók egyikeként lemondott, és a tagság ismét bizalmat szavazott neki. Az elnökség megértette, hogy kimentette magát a szerdai elnökségi ülésről. Személyesen szeretnénk meghallgatni, távollétében nem szeretnénk döntés hozni róla. Miután ez megtörtént, ki fogunk adni egy hivatalos közleményt. Annyit elmondhatok, hogy erkölcsileg elítélendő, ami megjelent róla, az ország legsikeresebb sportszövetségének vezetése érzi az ügy súlyát, ezért személyes meghallgatása elkerülhetetlen”

– mondta az Indexnek Wladár Sándor MÚSZ-elnök.

Ördög ügyvédje: Borkai a "bőröndnyi pénz" Maldív-szigetekre szállítására használhatta a diplomata-útlevelét

A Borkai Zsolttal kapcsolatban szivárogtató Ez az ördög ügyvédje blog csütörtök reggel újabb poszttal jelentkezett. Ebben - ismételten bizonyítékok és konkrétumok nélkül - arról ír a titokzatos szerző, hogy a győri fideszes polgármester és köre évente 3 hétre elutazott a Maldív-szigetekre december végén. A blog szerint itt a szórakozás mellett a banki ügyeiket intézték.

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
A felmérések nem tudták előre jelezni Borkai Zsolt győri polgármester szex- és korrupciós videójának negatív hatásait.
Az Index online választási műsorban kérdezte a frissen megválasztott ellenzéki főpolgármestert, aki többek között arról beszélt, hogy minek tulajdonítja a győzelmét, miben hibázott a Fidesz, és az eredmény mennyiben köszönhető a Borkai-ügynek.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.