Októberben senki, most tizennégyen indulnak polgármesternek

Balatonszepezd

A Veszprém megyei Balatonszepezd egyike volt annak a két településnek, ahol októberben jelölt hiányában elmaradt a polgármester-választás. A négytagú képviselő-testületbe is négy jelölt jelentkezett, így különösebb izgalmak nélkül zárult a községi választás.

A Szepezdi Tükör októberi számából kiderül, a korábbi polgármester, Sebestyén László a következő polgármester megválasztásáig vállalta, hogy viszi a településvezetőii teendőket.

Az időközi polgármester-választást a Helyi Választási Bizottság december 8-ára írta ki, az ajánlások összegyűjtésének határideje a héten járt le. Az őszi választással ellentétben azonban most 14, azaz tizennégy jelölt is megméretteti magát a voksoláson – derül ki a község honlapjára feltöltött HVB-határozatból.

Balatonszepezd

A jelöltek között található több szepezdi „bennszülött” éppúgy, mint budapesti lakosok, sőt felbukkan az aspiránsok között még a kecskeméti (!) bolgár önkormányzat elnöke is.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András

Friss

1
sss
2019. december 15. | 10:51
Sebastian Kurz január elejére szeretne a Zöldekkel folytatott koalíciós tárgyalások végére érni.
1
Sebastian Kurz január elejére szeretne a Zöldekkel folytatott koalíciós tárgyalások végére érni.
Két és fél New York-i színészgeneráció életét mutatja be Michael McKeever vígjátéka, melynek hazai bemutatója a Rózsavölgyi Szalonban volt. Mi is ott jártunk.