Gréczy: én nem a zaklató, hanem az áldozat vagyok

Gréczy: én nem a zaklató, hanem az áldozat vagyok

Intim fotókkal illusztrált emailben vádolja zaklatással egy levélíró a DK-s Gréczy Zsoltot, aki a Klubrádióban reagált a botrányra:

mindenekelőtt leszögezném, én ebben nem a zaklató, hanem az áldozat vagyok.

Az országgyűlési képviselő szerint valakik megszerezték a róla készült képeket és ezek felhasználásával hazug vádakkal illetik.

Obszcén fotókat küldött szét a sajtónak a Gréczy Zsoltot zaklatással vádoló ismeretlen

Az Alfahír is megkapta azokat a fotókat, melyek egyre kínosabban érinthetik a DK politikusát, Grézcy Zsoltot, akit egy névtelen levélíró zaklatással vádol. Az első fotósorozaton még csak lenge öltözékben volt látható a DK-s politikus, illetve két, intimebb képen nem volt beazonosítható.

Nem ez az első hasonló ügy az elmúlt napokból: a Pesti Srácok egy videót közölt a témában, amiben a Mi Hazánk parlamenti munkatársa beszél arról, hogy Gréczy próbálkozott nála, de a politikus szerint a nő jelölte be először.

Gréczy azt is elmondta, hogy a Borkai-botrány után Fidesz-közeli körökből megüzenték

jön a bosszú, jön a visszavágás, Gréczy Zsolt készüljön, ő lesz a célpont.

A politikus szerint nincs személy a történet mögött, az egész zaklatási vád hazugság, a képek viszont így vagy úgy, de elkészülek, amit már megbánt:

mai szemmel már nem csinálnám meg ezt a képet, nem tölt el boldogsággal, ami ez ügyben megjelenik.

Az ellenzéki képviselő leszögezte, mindenki támogatja a pártjában, és tudják, hogy nem zaklatna senkit, valamint pereket fog indítani.