Dull beszélne, ha Bodolai feloldaná a titoktartási nyilatkozatokat

Dull beszélne, ha Bodolai feloldaná a titoktartási nyilatkozatokat

Facebook-posztban reagált a fideszessé fazonírozott Index kirúgott főszerkesztője Dull Szabolcs az elmúlt napok fejleményeire. A kormánypárti propagandagépezet azt híresztelte, hogy

Dull úgynevezett baloldali politikusokkal konspirálva érte el, hogy gyakorlatilag majdnem az összes munkatárs beadta felmondását.

Máris vége? Felmondott az Index vezetősége és több mint 70 újságíró

Pénteken kezdeményezte munkaviszonya megszüntetését az Index szerkesztőségének három vezetője, Tóth-Szenesi Attila vezető szerkesztő, illetve Munk Veronika és Haász János főszerkesztő-helyettesek - írta péntek kora délutáni közleményében az Index. Távozásukkal egyidejűleg a szerkesztőség több mint hetven munkatársa szintén kezdeményezte a felmondását.

A menesztett főszerkesztő arra hívja fel a figyelmet, hogy a laptól őt bocsátották el.

Éppen ez lenne tíz év alatt a baloldal első sikeres projektje? :DDD LOL

– írja Dull Szabolcs.

Emlékeztet, hogy újságíróként politikusok megismerik a telefonszámát, majd fel is hívják őt, ám az elmúlt hetekben velük „egész másról beszélgettek”.

Hogy miről? Fontos kérdés. Jó lenne, ha az elnök úr, aki kétségtelenül a szólásszabadság egyik legnagyobb védelmezője ügyvédként, feloldaná a titoktartási nyilatkozatokat, amelyeket aláíratott velem és a lapvezetéssel az értekezletek előtt. És akkor kiderülhetne. #nehallgassunk

– zárja a posztot Dull.