Mészáros Lőrinc osztrák focicsapatot vásárolhat

Mészáros Lőrinc osztrák focicsapatot vásárolhat

A Der Standardra hivatkozva több lap is, így a Nemzeti Sport is azt állítja, hogy Mészáros Lőrinc lehet az egyik befektetőjelölt az osztrák élvonalban szereplő, és nehéz gazdasági helyzetben lévő SV Mattersburg (Nagymarton) csapatánál. 

Mészáros Lőrinc tulajdonában van jelenleg a Puskás Akadémia és a horvát NK Osijek (Eszék) is. Úgy tűnik, most tovább terjeszkedne. A Der Standard szerint Hans Peter Doskozil találkozott Mészáros Lőrinc képviselőjével, habár a későbbiekben Doskozil irodája határozottan visszautasította, hogy ilyen megbeszélés lezajlott.

A Der Standard megemlíti a két másik befektetőjelölet is: a klubot 2005 óta játékosként szolgáló, ám az idén 15 év után visszavonuló Nedeljko Matics nagybátyja, egy gazdag bosnyák cég tulajdonosa, valamint Chien Lee, kínai-amerikai üzletember, aki jelenleg az FC Thun, az FC Oostende, az OGC Nice és a Barnsley (rész)tulajdonosa.

A Nemzeti Sport megkereste Mészáros Lőrincet az értesüléssel kapcsolatban, de egyelőre nem kívánta kommentálni az osztrák sajtóhíreket.