Stummer Jánost fenyegeti Simonka György

Stummer Jánost fenyegeti Simonka György

Stummer János, a Jobbik országgyűlési képviselője Facebook oldalán közölte, hogy ma a 32 társával együtt bűnszervezetben, különösen nagy értékre elkövetett költségvetési csalással és más bűncselekményekkel vádolt Simonka György újkígyósi házánál járt, és ha már ott volt, egy bilincset hagyott az ingatlan kapuján, “a miheztartás végett.”

Ezt a bilincset most csak így itthagyom Simonka György újkígyósi házának kapuján. A miheztartás végett. Lehet, hogy...

Közzétette: Stummer János – 2020. október 14., szerda

Kiírásában úgy fogalmazott,

“lehet, hogy most még kesztyűs kézzel bánik majd vele Polt Péter és a Fidesz-maffia, de 2022-től börtön vár rá és az összes politikusbűnözőre is, akik tönkretették a hazánkat! Harminc évet a harminc évért!”

Simonka György erre fel kommentben a következőket írta:

 

Stummer egy friss posztjában reagált a fenyegetőzésre, azt írja,

"Családokat, településeket, közösségeket lopott meg és tett tönkre a békési fideszes maffia, akiknek eddig senki nem üzent keményen, úgy, hogy ők is értsék.

Én ma megtettem. Simonka György kimutatta a foga fehérjét, ám gyűlölettel teli indulatait higgadtan utasítom vissza.

Ami történt, nem Simonka György családja elleni provokáció volt - elég, ha szerettei őszintén szégyellik a családfőt, bántani nem akarja őket senki.

Az a provokáció, hogy a fideszes gazdasági bűnözők szabadlábon vannak, miközben becsületes emberek éjt nappal alá téve robotolnak a puszta létfenntartásért.

Ha Polt Péter pártügyészsége nem is éri el őt és társait, a békési emberek ítéletet fognak róluk mondani: mert Békés a becsületes emberek és nem a bűnözők hazája!"

Családokat, településeket, közösségeket lopott meg és tett tönkre a békési fideszes maffia, akiknek eddig senki nem...

Közzétette: Stummer János – 2020. október 14., szerda

Fontos kiemelni, hogy a Simonka kommentjében foglalt állítások nem igazak, Stummer János ugyanis elmondta, a kötelet nem ők tették oda.