Jakab Péter a Parlamentben: büntethetnek milliókra, elvehetik az otthonomat, bezárhatnak a börtönbe, nem tudnak elhallgattatni

Jakab Péter a Parlamentben: büntethetnek milliókra, elvehetik az otthonomat, bezárhatnak a börtönbe, nem tudnak elhallgattatni

"Hogy ha Önök azt gondolják, hogy engem ezzel a 4,4 milliós büntetéssel, ami tényleg rekordösszegű, el tudnak hallgattatni, akkor engem nagyon nem ismernek. Nagyon nem. Büntethetnek milliókra, elvehetik az otthonomat, bezárhatnak a börtönbe, tehetnek amit csak akarnak, de Isten lássa lelkem, addig nem nyugszom, amíg fel nem fogjuk szabadítani az országot az Önök álnemzeti, álkeresztény rendszere alól, ami az elmúlt 10 évben nem adott semmit ennek a hazának a szegénységen és a megfélemlítésen túl"

- kezdte napirend előtti felszólalását Jakab Péter, a Jobbik elnöke egy héttel a Kövér László által rá kirótt 4,4 millió forintos gigabírság kihirdetése után.

Drágul a zöldség, na! 4,4 millió forintra büntette Kövér László Jakab Pétert a zsák krumpli miatt

Példátlanul magas összegre, 4,4 millió forintra büntette Kövér László házelnök Jakab Pétert, a Jobbik elnök-frakcióvezetőjét, a múlt heti krumpliszsákos akciója miatt. Egy jogállamban ezzel nyilván lehetne jogi útra terelni az ügyet, de mi nem élünk jogállamban.

A jobbikos politikus ugyanakkor úgy véli, ez a büntetés nemcsak neki szól, hanem a civileknek, az ápolóknak, a melósoknak, az egészségügyi dolgozóknak, és mindenkinek, aki felmeri emelni a szavát a rendszer ellen. Jakab Péter mégis azt üzente, hogy

ne hátráljunk egy tapodtat sem.

"Egyszer ebben az életben ne a tisztességesek, az igazak hátráljanak, hanem azok, akik itt ülnek velem szemben, a hazug emberek, nemzeti színű maszkban"

- üzent a kormányoldalnak a Jobbik elnöke.

Tudják, hogy ezek az álnemzetiek mikor büntettek meg engem négy és félmillióra az igazság kimondásáért?

- tette fel a kérdést, majd meg is válaszolta: október 23-án, az '56-os forradalom és szabadságharc évfordulóján.

"Miközben mi, jobbikosok '56 hőseire emlékeztünk, addig Kövér László, jó elvtárshoz méltó módon szorgosan körmölte a büntetésemről szóló határozatot, csak azért mert kimertem mondani az igazat"

- hangoztatta Jakab Péter.

A politikus arról is érdeklődött, hogy mit jelent a Fidesznek a nemzeti, keresztény értékrend.

  • Hogy szándékosan szegénységben tartják a magyar embereket azért, hogy aztán négy évente megalázzák egy zsák krumplival?
  • Vagy hogy október 23-án 4 millióval büntetni az igazmondást?
  • Vagy nemzeti maszkban azt mondani, hogy büdös bunkó?

A nemzeti politizálás nem ott kezdődik, hogy tolvajokból, Mészárosokból és Tiborczokból építenek új nemzeti arisztokráciát - tette hozzá Jakab Péter, aki emlékeztette a Parlamentet Kövér László szavaira: maguknak mindenki a nemzet része, akik önökkel együtt lop, vagy szemet huny a lopása felett, de senki, aki ez ellen felszólal, ezzel az ország felét kitaszítják

Viszont Jakab Péter szerint ha a tisztességes magyarok összefognak, párthovatartozástól függetlenül, akkor le fogják győzni a tisztességteleneket, a tolvajokat, hazugokat,

és megvalósítják, amit 30 éve megígértek: szabadságot és jólétet.

Nekünk kell felépíteni azt az országot, ahol mindenkinek jár a boldogulás lehetősége, ahol nemcsak az jut előbbre, aki mélyebbre hajol a polgármester, vagy "a fényes tekintetű miniszterelnök előtt", hanem az aki tehetséges, szorgalmas, és jól dolgozik - hangsúlyozta.

"Véget vetünk a Mészárosok pofátlan gazdagodásának, a Rogánok hazudozásának, a Poltok bűnpártolásának, az Orbánok boldog karácsonyának"

- szögezte le Jakab Péter.

Tibi atya elítélte Jakab Péter 4,4 milliós büntetését, és támogatna egy közösségi gyűjtést

Mint korábban már beszámoltunk róla, 4,4 millió forintra büntette Kövér László házelnök Jakab Pétert, a Jobbik elnök-frakcióvezetőjét azért, mert az ellenzéki politikus egy zsák krumplit akart adni Orbán Viktor miniszterelnöknek a parlamentben, ezzel jelképezve, hogy a borsodi időközi országgyűlési választáson a kormánypártok ezúttal is különböző juttatások fejében vitték el szavazni a mélyszegénységben élő embereket a Fidesz jelöltjére, aki végül nyert is.

Jakab Péter felszólalása megint betalált a kormányoldalon.

A korábban büdös bunkózó Kövér László házelnök szerint ha kiabálnak a fideszesek, akkor beugrottak annak a provokációnak, ami hétről hétre itt zajlik.

Orbán Balázs államtitkár pedig még tovább ment: parlamenti szabotőrnek, politika percembernek, és egy szélsőséges provokatőrnek nevezte a Jobbik elnökét, frakcióvezetőjét válaszában.