Argentin sajtóhírek szerint meghalt Diego Maradona

Argentin sajtóhírek szerint meghalt Diego Maradona

A focilegenda, Diego Maradona a CNN Brasil szerint 60 éves korában meghalt, amit a BBC is megerősített. Az információk szerint tigrei otthonában állt le a szíve. Maradonát november elején műtötték egy vérrög miatt az agyában, akkor még az orvosok azt mondták komplikáció nem várható.

Az elvonási tünetek miatt továbbra is kórházban marad Maradona

Elvonási tünetek miatt egyelőre nem engedik haza a kórházból Diego Maradonát, az argentinok legendás futballistáját - írja az MTI a Reutersre hivatkozva. "Haza akar menni, de itt marad. Ez most azon kevés alkalmak egyike, amikor Diegónak nemet mondanak" - nyilatkozta személyi orvosa, Leopoldo Luque.

A 80 percig tartó műtétet egy magánklinikán végezték el, miután étvágytalansággal és gyengeséggel került kórházba az egykori focista.

Koponyaműtéten esett át Maradona

Sikeres volt a műtét, amelyet a minden idők egyik legjobb labdarúgójaként számon tartott Diego Maradonán végeztek el koponyaűri vérzés miatt kedden Argentínában. "Sikerült eltávolítanunk a vérömlenyt. Diego jól viselte a beavatkozást. Már felébredt, és minden rendben van" - mondta sajtótájékoztatóján orvosa, Leopoldo Luque.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/1wVho3I0NtU.jpg?itok=zvUp2aDH","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=1wVho3I0NtU&feature=emb_title&ab_channel=forfunny59","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}