Szájer lemondott díszpolgári címéről

Szájer
Twitter

Sopron Fidesz-KDNP-s polgármestere, Farkas Ciprián Facebook-oldalán jelentette be, hogy Szájer József levélben közölte, lemond a várostól kapott díszpolgári címéről. Ciprián azt írja, hogy a volt EP-képviselő döntését tudomásul vették és elfogadták.

David Manzheley szerint kilenc magyar kormánypárti politikus járt már a brüsszeli szexorgiákon

A brüsszeli szexorgia szervezője David Manzheley egy lengyel napilapnak nyilatkozott, amit a Telex szúrt ki. Állítása szerint legalább kilenc magyar kormánypárti politikus járt már az általa szervezett "házibulikra". Manzheley azt mondta, immáron több mint két éve szervez meleg orgiákat Brüsszelben. A szervező szerint a lengyel konzervatív politikai párt, a Jog és Igazságosság tagjai is gyakran látogatnak el hozzá.

Belga lapok értesülései szerint tudódott ki, hogy pénteken este illegális szexpartit tartottak egy brüsszeli szórakozóhelyen, amelyen jelen volt Szájer József is, ezért mondott le EP-mandátumáról. Szerdán Szájer kilépett a Fideszből is, amit Orbán Viktor az egyetlen helyes döntésnek tartott.

A brüsszeli szexparti szervezője szerint a konkurencia köpte be őket a rendőrségnél

A hírhedtté vált brüsszeli homoszexuális orgia szervezője szerint a konkurencia nyomta fel a rendőrségnél, a Szájer József által csak házibulinak nevezett partit. A házigazda, David Manzheley a katalán La Vanguardiának azt mondta, hogy véleménye szerint egy másik szexpartikat szervező versenytársa hívta rájuk a rendőröket, akik kiérkezésükkor erőszakosan léptek fel a jelenlévőkkel szemben, és vulgáris szavakkal illették az éppen szexelő résztvevőket.