Besétáltak a Fidesz-csapdába: a Momentummal szövetséges három képviselő bojkottálja a pedofiltörvény szavazását

Besétáltak a Fidesz-csapdába: a Momentummal szövetséges három képviselő bojkottálja a pedofiltörvény szavazását

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke úgy véli, az összes ellenzéki miniszterelnök-jelöltnek bojkottálnia kell „az orosz mintájú melegellenes törvény” parlamenti szavazását, ahogy azt megteszi a pártjával szövetséges Hadházy Ákos, Szabó Szabolcs és Szél Bernadett is.

Az egyébként teljes parlamenti konszenzust élvező, a pedofilokat szigorúbban büntető törvényjavaslathoz június 10-én nyújtott be a Törvényalkotási Bizottság be egy olyan összegző módosító javaslatot, mely

nem is igazán illeszkedik a pedofilok elleni fellépéshez,

az ultraliberális politikusok és véleményvezérek szerint pedig egyenesen „melegellenes”.

A javaslat szerint 18 éven aluliak számára tilos lenne olyan reklámot közzétenni, illetve a médiatörvény szerint V. kategóriába (az úgynevezett tizennyolcas karika) kellene sorolni az olyan műsort, amely alkalmas a kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására, különösen azáltal, hogy meghatározó eleme az erőszak, a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérésnek, a nem megváltoztatásának, valamint a homoszexualitásnak a népszerűsítése, megjelenítése, illetve a szexualitás közvetlen, naturális vagy öncélú ábrázolása.

Röviden:

a homoszexualitás, nemváltoztatás stb. tartalom – feltéve, hogy meghatározó eleme a műsornak – azonos kategóriába kerül a pornográfiával, horrorral.

Hogy azután a törvény szövegében szereplő „megjelenítés”, „népszerűsítés” szavak mit is takarnak, azt majd eldönti a jogász szakma és a törvénykezés, de gyanítható

ez is éppoly alkalmaz(hat)atlan gumiszabály lesz, mint a Stop Soros törvénycsomag.

Mint arról korábban több alkalommal mi is beszámoltunk, a Stop Soros törvénycsomag részeként bevezették például a bevándorlási különadó nevű közterhet, melyből az államkasszának egy fillér bevétele sem származott, de az azt elutasítókra a Fidesz és propagandagépezete rásüthette a „bevándorláspárti” jelzőt.

Abban biztosak lehetünk, Fekete-Győrék még a mai nap megkapják a Fidesztől „pedofilpárti” jelzőt, mely ki fog tartani a választásokig.