Friss hírek

Olvasóink ajánlata az elmúlt három napból

A metró után már a HÉV-vel is gondok vannak, a Batthyány tér és a Margit híd közötti alagútban sebességcsökkentést rendeltek el az aggasztóan szaporodó hajszálrepedések miatt - írja hétfői számában a Népszava.
Bírósági döntés született arról, hogy a jegybank elnököt, Matolcsy Györgyöt tolvajnak nevezhetjük, akkor is, ha ez nem tetszik neki.
Nincs semmi gond, amúgy is regionális a probléma.
Van ahol már nem húnynak szemet a nyilvánvaló korrupció láttán, akkor sem, ha az ország első mberét érinti. Korrupció miatt vádat emeltek hétfőn Michel Temer brazil elnök ellen, a dél-amerikai ország történetében ő az első hivatalban lévő államfő, akivel ez megtörtént.
Meddig képes elmenni a Fidesz?
Mintegy ötvenezer magyar állampolgárnak érvénytelen a biztosítási jogviszonya, mert nincs bejelentett lakcíme. A hatályos törvény szerint így nem számít belföldinek, ezért hátrányba kerülhet az egészségügyi ellátás során. Székely László ombudsman jogszabály módosítást szorgalmaz a témában - írta a Magyar Nemzet szerdai számában az alapjogok biztosának a lap által megismert jelentésére hivatkozva.

Kiemelt témáink

bűnügy
egészségügy
bevándorlás
korrupció
oktatás
letelepedési kötvény

AKTUÁLIS!