A Jobbik szerint migránsmunkások betelepítése helyett a külföldre menekült magyarokat kell visszahozni

A Jobbik szerint migránsmunkások betelepítése helyett a külföldre menekült magyarokat kell visszahozni

A Fidesz-kormány nem a magyar embereknek teremt jól megfizetett munkahelyeket, hanem ellenőrizetlen hátterű, ázsiai migránsmunkásoknak építtet veszélyes akkumulátorgyárakat. A konzervatív, ellenzéki párt szerint ez elfogadhatatlan, hogy Orbánék lecserélik a magyar lakosságot, és letörik a magyar béreket.

Már annyi magyar dolgozik Ausztriában, mint Győr teljes lakossága. Győrszentiván határában - a lakossági tiltakozások ellenére - most mégis ázsiai vendégmunkásokat foglalkoztató akkumulátorgyárat terveznek építeni – írta Facebook bejegyzésében Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik-Konzervatívok elnökhelyettese. Szerinte normális bérekkel minden magyar a szülőföldjén boldogulhatna, és az ország nem szorulna rá vendégmunkásokra.

Az ellenzéki politikus rámutatott:

Érdemi, a magyar kis- és középvállalkozásokat támogató gazdaságpolitikai intézkedések helyett a kormány ezzel nyíltan megágyaz a lakosságcserének, mellyel több százezer vendégmunkást telepítenek Magyarországra!

Szerine elfogadhatatlan, hogy Orbánék lecserélik a magyar munkaerőt, letörik a magyarok bérét és megbontják hazánk kulturális egységét.

A kormány félmillió ázsiai migránsmunkást telepítene Magyarországra

– hívja fel a figyelmet legújabb videójában a Jobbik-Konzevatívok.

A konzervatív, ellenzéki párt szerint Magyarország nem kér a fideszes lakosságcseréből, nemm kér az ázsiai migránsmunkás-telepekbő, a magyar emberek pedig nem kérnek az ázsiai bérekből.

Sas Zoltán aggályosnak tartja, hogy ismeretlen hátterű vendégmunkások tömegével árasztják el hazánkat.

A Jobbik-Konzervatívok nemzetbiztonsági szakpolitikusa ezzel kapcsolatban az illetékes tárcához, és a titkosszolgálatok munkájáért felelős mininszterhez, Rogán Antalhoz fordult a következő kérdésekkel:

Nem tartják-e aggályosnak nemzetbiztonsági szempontból azt, hogy a jövőben a hazánkban dolgozni szándékozó, harmadik országból származó, külföldi állampolgárok ellenőrzés nélkül belépjenek, és életvitelszerűen tartózkodjanak Magyarországon?

Sas Zoltán azt ígérte, amint megérkeznek a válaszok, azokat nyilvánosságra fogja hozni.

(Címlapkép: Hszi Csin-ping kínai elnök fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt Sanghajban 2018. november 5-én. MTI/Hszinhua)