A Jobbik szerint Orbán ma reggeli halandzsáiba egyetlen dolog zavar bele: a valóság

A Jobbik szerint Orbán ma reggeli halandzsáiba egyetlen dolog zavar bele: a valóság

Az ellenzéki párt szerint a miniszterelnök vagy teljesen elveszett a Fidesz-kormány teremtette alternatív valóságban, vagy továbbra is azt tervezi, hogy minden következmény nélkül átverheti a magyarokat.

A miniszterelnök ma reggeli, Kossuth rádióban adott interjúja nem tartogatott meglepetést: Orbán Viktor a felelős, a magyar nemzeti érdekeket szem előtt tartó kormányzás helyett továbbra is a propagandára, a hatalom megtartására helyezi a hangsúlyt – így reagált pénteki közleményében a Jobbik-Konzervatívok a kormányfő szavaira, amikor Orbán a Versenyhivatallal fenyegette meg a kereskedőket és áruházakat.

Az ellenzéki párt kifejtette: "a jelek szerint a kormányfő vagy teljesen elveszett az általuk teremtett alternatív valóságban, vagy továbbra is azt tervezi, hogy minden következmény nélkül átverheti a magyar embereket. Szerinte ugyanis megfékezték az árnövekedést, támogatják a magyar családokat, ami pedig rossz, arról természetesen a szankciók, no és persze a háború tehet".

A valóság ezzel szemben az, hogy az Európa-rekorder inflációért, az Európa-bajnok élelmiszerárakért, a régiós szinten is alacsony bérekért Orbán és kormánya a felelős. A Fidesz oroszbarátsága, elhibázott gazdaságpolitikája, a mértéktelen lopás és hataloméhség tette hazánkat Európa szegényházává, és ezért nehezebb a magyar családok élete napról napra

– világítottak rá.

Propaganda helyett felelős, a magyar nemzeti érdekek mentén történő kormányzást! Migránsmunkások betelepítése helyett normális bért a magyaroknak – hogy végre egy normális országban élhessünk!

– emelte ki végül a Jobbik.

Címlapkép: Orbán Viktor miniszterelnök (k), mielőtt interjút ad a Kossuth Rádiónak a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) brüsszeli képviseleti irodájában. (MTI)