A Jobbik-Konzervatívok bemutatta pesterzsébeti polgármesterjelöltjét

A Jobbik-Konzervatívok bemutatta pesterzsébeti polgármesterjelöltjét

A XX. kerületiben Rovó László Attila mellett minden a tizenkét körzetben indítanak önkormányzati képviselőjelöltet. Céljuk, hogy kerületi szinten is rendbetegyék Budapestet.

A konzervatív, ellenzéki közösség pesterzsébeti polgármesterjelöltje, Rovó László Attila a kerület szülkötte, igazi lokálpatrióta – közölte a Jobbik-Konzervatívok sajtóközleménye. Pedagógusként és sportvezetőként is tevékenykedett a már a XX. kerületben. Munkájával 2006-ban kiérdemelte a Pesterzsébet Sportjáért kitüntető címet is.

Rovó László Attila és a jobbikos önkormányzati képviselőkkel tennék rendbe Pesterzsébetet.

Csapatával azért dolgoznak, hogy Pesterzsébetet megőrizzék kellemes, élhető kertvárosi kerületnek. Célja a lakosság szorosabb bevonása az őket érintő közösségi ügyekbe, a romokban lévő közbiztonság javítása, az utcák és közterek élhetővé tétele. A jobbikos jelölt rámutatott: A kerületből jelenleg hiányoznak a számottevő fejlesztések, a középületek felújítása csigalassúsággal halad, a járdák balesetveszélyesek, a közutak állapota gyalázatos. A kerület vezetése azonban nem néz szembe a problémákkal, a lakosság életét segítő intézkedések helyett a politikai csatározásokkal vannak elfoglalva.

Éppen ezért Pesterzsébet vezetésében is szükség van a megújulásra – hangsúlyozta Rovó László Attila, aki csapatával együtt új lendületet, valódi megoldásokat, egy polgári, konzervatív alternatívát kínál a pesterzsébetiek számára.

(Címlapkép: Béli Balázs/Alfahír)