A munkaerő-közvetítést bízd a profikra! (x)

A munkaerő-közvetítést bízd a profikra! (x)

Nehezen találod meg a tökéletes munkaerőt? Zavar, hogy rengeteg munkaórátok megy el a jelöltek felkutatásával és a kiválasztással? Itt az alkalom, hogy csökkents a terheken. Kérj fel szakértőket a toborzásra, a siker így lehet garantált!

Hogyan segítenek a közvetítő cégek?

Ha valaha foglalkoztál már jelentkezők felkeresésével és a pályázatok elbírálásával, akkor bizonyára tudod, hogy ez a procedúra mérhetetlen időt és energiát felemészt. Akkor könnyebb a dolgod, ha a cégen belül rendelkeztek erre kijelölt csapattal, ugyanakkor ez a feltétel nem minden vállalatnál adott. Az Együtt Németül munkaerő-közvetítés szolgáltatása mentesíthet az ezzel járó teendők alól.

Ez a lehetőség kiemelkedően hatékony megoldást nyújt, ha olyan jelöltekre tartasz igényt, akik megfelelnek az idegen nyelvi kritériumoknak is. Amikor ilyen plusz tényezők kerülnek a képletbe, mint a német nyelv ismerete, tovább bonyolódhat a kiválasztás menete. Ugyanis ekkor a nyelvi felmérésre is időt kell teremteni, ami szintén szervezést és energiabefektetést követel meg a kollégáktól.

Az erre szakosodott toborzók biztosítják azt, hogy rövid időn belül megtalálják az ideális pályázókat. Ők valóban ismerik a folyamat buktatóit, és jól tudják, hogy mire kell kiemelt figyelmet fordítani az interjúk során. Az is gyakori, hogy az adatbázisukból szinte azonnal előhívnak olyan jelölteket, akik teljes mértékben eleget tesznek a feltüntetett elvárásoknak.

Mi az együttműködés menete?

A megbízás a kapcsolatfelvétellel kezdődik. A fejvadászok oldalán rendszerint elérhető egy olyan űrlap, amely kitöltésével elindíthatjuk az együttműködést. Ebben vázolhatjuk, hogy mire is lenne pontosan szükségünk. Az is opció, hogy a cég csak a hirdetésünket teszi közzé a honlapján, ezáltal nagyobb elérést generál számunkra.

Ha olyan toborzókat választunk, akik nyelvoktatásban is jártasak, akkor közvetlenül azokhoz az érdeklődőkhöz juthat el a hír, akik a kívánt szinten beszélik a nyelvet. Ez különösen előnyös, ha például kifejezetten német nyelvterületre keresünk munkavállalót. A másik alternatíva, hogy a komplett toborzást teljesíti a szolgáltató. A többség garanciát vállal a munkájára, és csak a sikeres pozícióbetöltés után keletkezik díjfizetési kötelezettség. Célszerű olyan szakemberek mellett dönteni, akik nagyfokú szakértelemről és magas színvonalról tesznek tanúbizonyságot.

Elég a megbízhatatlan jelentkezőkből!

A nyelvtudás tipikusan abba a kategóriába esik, amelyet előzetesen nem mindig egyszerű lemérni. Számtalanszor találkozhatunk azzal az esettel, amikor a pályázó olyan szintet tüntet fel az önéletrajzában, amely meg sem közelíti a valóságot.

Olykor erre már csak éles helyzetben derül fény, amikor a feladat vagy a projekt kapcsán nem tudja az illető megugrani a követelményeket. A toborzók azt is elintézik, hogy ne szembesüljünk efféle jelenségekkel, és búcsút inthessünk a megbízhatatlan jelölteknek. Gondoskodj te is időben az effektív kiválasztásról!