A gyilkos is felvette a virginiai tévések lelövését

Flanagan felvételt készített a kettős gyilkosságról, amit megosztott a közösségi médiában.

 A tévécsatorna a CBS hálózat beszállítója. (Korábbi híradások tévesen a CNN-t nevezték meg anyacégnek.)     Parker és Ward előtt kollégák és tévénézők rótták le kegyeletüket, a televízió épületénél virágokat és léggömböket helyeztek el.

A riportert és az operatőrt egy volt kollégájuk, a 41 éves Vester L. Flanagan lőtte le egy szerda reggeli élő adás közben. A Bryce Williams újságírói nevet használó volt riporter, akit két éve bocsátottak el a WDBJ-től, legkevesebb 15 lövést adott le. Megsebesült az interjúalany, Vicki Gardner, a helyi kereskedelmi kamara vezetője is, megműtötték, állapota stabil.

Flanagan felvételt készített a kettős gyilkosságról, amit megosztott a közösségi médiában. A Twitter, a Facebook és a YouTube megpróbálta törölni a videót. A volt riporter egy autós üldözést követően, amelyben összetörte az általa vezetett autót, az I-66-os autópálya közelében fegyverével öngyilkosságot követett el. Válságos, életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították kórházba, de nem sikerült megmenteni.