A Jobbik a Vona Gábort is érintő megfigyelések kivizsgálását kezdeményezi

A képviselő elmondta, hogy Vona Gábor - aki maga is átesett nemzetbiztonsági átvilágításon - hivatalosan is elindította a szükséges lépéseket az Alkotmányvédelmi Hivatalnál (AH).

Hozzátette:

a Jobbik elnöke kedden is látott egy autó mögött álló fotóst, aki aztán menekülőre fogta, azaz szerinte valakik folyamatos megfigyelés alatt tartják.

Nem hátráltak meg! Továbbra is lesifotósok figyelik meg Vona Gábort

Leírta, hogy éppen Kossuth Lajos tér egyik sarkán állt és éppen beszélgetett egy közismert személy édesapjával, akivel véletlenül futott össze, ekkor egy járókelő hívta fel a figyelmüket arra, hogy a szomszéd utcából, egy autó mögött fotózzák őket. A leleplezett fotós elmenekült.

Mirkóczki Ádám a nemzetbiztonsági bizottság ülésén a Belügyminisztérium (BM) és az Országos Rendőr-főkapitányság képviselőitől a fotós és társának kihallgatásáról érdeklődne, az AH-tól pedig azt szeretné megtudni, tártak-e fel nemzetbiztonsági kockázatot, állhat-e idegen ország titkosszolgálata vagy hírszerzése az ügy mögött, továbbá hogy van-e összefüggés Spéder Zoltán, Volner János, Vona Gábor, Juhász Péter és Simicska Lajos megfigyelése között.

Két embertől fél ma Orbán Viktor: Vona Gábortól és Volner Jánostól

Az elmúlt 26 évben nem volt példa arra, hogy szervezetten megfigyeljenek, majd ezeknek a megfigyeléseknek az eredményeit a párt közeli médiában megfuttatva próbájának lejáratni politikusokat - mondta el napirend előtti felszólalásában Volner János, a Jobbik alelnöke, utalva arra a médiahadjáratra, mellyel a fideszes sajtó az utóbbi időben a nemzeti párt lejáratására törekszik.

Kiemelte:

Vona Gábor bizottsági meghallgatását is kezdeményezi, melynek céljából nyílt ülést javasol.

A legerősebb ellenzéki párt szóvivője utalt arra is:

"nem minden alap nélküli az a feltételezés, hogy a Fidesz, vagy éppen Habony Árpád állhat a háttérben".

Durva lebukás! Vona fia vette észre, hogy apját megfigyelik

Megdöbbentő történetet osztott meg Facebook-oldalán a Jobbik elnöke. Vona Gábor épp fiát kísérte iskolába, mikor a gyermek kiszúrta, hogy valaki fényképezi őket. A magánnyomozók lebuktak, és kínos magyarázkodásba kezdtek. Végül elárulták, hogy egy magyar megbízó megrendelésére napok óta figyelik a politikust. Vona szerint szinte bizonyos, hogy Habony Árpádék állnak a dolog mögött.