"A Jobbiknak semmi köze nincs az egészségügy rendbetételéhez!"

Sándor Mária összeállt a Jobbikkal, tombol a Horthy-fasizmus, a Jobbik miatt menekült gyerekek fulladnak a vízbe, de az Európai Baloldal forradalmi sejtjei keményen tartják a munkáosztály bástyáit.

Sándor Mária és a Magyarország a Magyar Egészségügyért civil társaság Komlón tartott lakossági fórumot, amire Rig Lajos és dr. Lukács László, a Jobbik két szakpolitikusa is meghívást kapott. Az Európai Baloldal (leánykori nevükön, Munkáspárt 2006, még korábbin szólítva csak Munkáspárt, azelőtt meg MSZMP és így tovább Rákosiig) azonban nem volt elég éber, így eme információ hiányában ők is megjelentek a fórumon.

És akkor jött a forradalmi kivonulás.

Még csak a bemutatásnál jártak, amikor minden európai, szabad, nyitott, felvilágosult ember nevében az Európai Baloldal jelen lévő sejtjei, aktivistái, valamint A Mi időnk (ők a hivatalos munkásportál, amolyan 2016-os Szabad Nép) forradalmi újságírója felállt, és tüntetőleg távozott. Hatalmas respekt az elvtársaknak.

Szóval, a földalatti internetalatti portálon azt írják:

(nem szoktunk ilyet, de ezúttal kivételt teszünk és szinte a teljes cikket közöljük, mert kiváló példáját adja annak - amellett, hogy nyilván röhejes az egész - hogy miért is van ott az "európai baloldal" kishazánkban, ahol van. Valahol az egyéb kategóriában)

Szögezzük le, hogy a Jobbiknak semmi, de semmi köze nincs az egészségügy rendbetételéhez, az emberek egészségének tiszteletéhez és ahhoz az alapvető emberséghez, amely ahhoz kell, hogy valaki felelősen gondolkozzon embertársai egészségéről, betegségéről, illetve az egész társadalom és rendszer kórságairól.

 

Amíg Sándor Mária csecsemőápolóként dolgozott, a Jobbik parlamenti képviselői azon fröcsögtek az interneten, hogy 2015 elsőszülött magyar csecsemője cigány származású! Kizárólag faji alapon, a legocsmányabb rasszista módon ítéltek el egy csecsemőt.

 

Hogy veheti szájára az egészség szót olyan párt képviselője, akinek párttársai, prominens önkormányzati képviselői, parlamenti képviselői a Horthy-fasizmust (még Rákosi is csettintene a forradalmi szóhasználaton - a szerk.) éltetik, cigány emberek elleni erőszakra buzdítanak, a zsidók listázását óhajtják, és a sort a végtelenségig folytathatnánk a párt botrányaival.

Most jöjjön a forradalmi logika!

"Amíg Sándor Mária gyermekeket ápolt, addig a Jobbik által is erőltetett, embertelen menekült-ellenes politika miatt kisgyermekek tömegei fulladtak a Földközi-tengerbe, miközben menekültek a háborúk, az éhínség, a terror és az elnyomás elől (ez így azért elég puha lett, a Jobbik képviselői ugyanis saját kézzel fojtogatták a vízbe a gyermekeket és anyákat - a szerk.)

 

Amíg Sándor Mária látszólag kiáll a szegény egészségügyi dolgozókért, addig a Jobbik ózdi polgármestere kamerával figyelteti a közmunkásokat, és olyan intézkedéseket hoz, amely a legszegényebbek sújtja.

 

Tragédia, hogy az egészségügyben megindult elégedetlenségi hullámra egy kis csoport (zseniális ezt olvasni egy nagyobbacska kártyatársaságtól - a szerk.) most ráülteti hazánk legembertelenebb politikai pártját, a Jobbikot! Természetesen egyetértünk az egészségügyi dolgozók követeléseivel, sőt Sándor Mária követeléseivel is, azonban a komlói szereplés megkérdőjelezi, hogy a cél valóban a magyar egészségügy rendbetétele, és nem pedig az, hogy az elégedetlenségi hullámot egy politikai párt opportunista módon meglovagolja.

 

Mint kiderült, Komló nem az egyetlen állomása a jobbikos-Sándor Máriás turnénak. Volt már ilyen Baján és Debrecenben is. Felmerül a gyanú, hogy a Jobbik sokkal mélyebben benne van ebben a történetben, mint az a felszínen látszik. A csoport ugyanis rendkívül szervezett, a szórólapjaik már kinn voltak a helyi üzletekben, egyenpólóik vannak, sok pénzbe kerül a csapat utaztatása is.

 

Szintén elkeserítő, hogy a hazai politikában járatos Nagy Bandó András is asszisztált ehhez a förmedvényhez. Ő korábban Orfű polgármestere is volt az LMP támogatásával, és egyáltalán nem szélsőjobboldali elkötelezettségéről híres.

 

A hazai egészségügy rendbetétele nem a szélsőjobboldali ideológiák, hanem olyan emberi értékek mentén megvalósítható, mint a szolidaritás, az elesettek iránti elkötelezettség, az embertársaink iránti szeretet."

Itt sajnos véget is ér az Európai Baloldal és A mi időnk cikke, pedig szívesen olvastuk volna tovább, hogy a forradalmi sejtnek mégis milyen ötletei vannak az egészségügy rendbetételére, mármint az embertársaink iránti szereteten kívül, amit a fent idézett cikkük tökéletesen be is mutat.

 

Frissítés

A rendezvényen részvető forrásunktól úgy tudjuk, hogy semmiféle kivonulás nem történt, az Európai Baloldal szépen végigülte a fórumot, vagyis kollaboráltak a nácikokkal, és csak a rendezvény végeztével somfordáltak el, hogy továbbépítsék a kommunizmust.