A liberálisok fogadják be a bevándorlókat egy hétre!

Több mint ezer ember gyűlt össze a debreceni menekülttábornál, a hétfői lázadás után betelt a pohár a helyieknél.

A demonstráción jobbikosok mellett részt vett a Magyar Önvédelmi Mozgalom, a Betyársereg és rengeteg helyi lakos is, köztük az ultrákkal. Felszólalt Z. Kárpát Dániel, Apáti István és Kulcsár Gergely jobbikos parlamenti képviselő, de ott volt a sámsoni úton Janiczak Dávid ózdi polgármester és moderátorként Demeter Pál Hajdú-Bihar megyei jobbikos frakcióvezető is. A rendezvény előtt a tábor kapuit bezárták, csak befelé lehetett menni, kifelé már nem jöhettek a migránsok, nehogy probléma legyen.

Nem a gyűlölet vezérel minket

Kulcsár Gergely országgyűlési képviselő felszólalásában leszögezte: hiába mondták azt rájuk, hogy egy „gyűlölettüntetést” szerveznek, valójában ők pont ellenkezően fogják fel: békét és rendet akarnak, amit az illegális bevándorlók óriási tömege jelenleg ellehetetlenít. Ahogy korábban mások is, ő is felhívta a figyelmet arra, hogy a bevándorlók és a menekültek között különbséget kell tenni: a segítségre szorulókat támogatják, azonban a gazdasági bevándorlókat nem. Márpedig – mondta – az igazi menekültek csak talán az egy százalékát teszik ki a tábor lakóinak.

Éppen ezért a Jobbik azt követeli – már 2011 óta -, hogy a menekülttáborok legyenek zártak, most ugyanis a legtöbből, így a debreceniből is szabadon járhatnak ki-be a migránsok, a környék pedig saját tapasztalatunk szerint is úgy néz ki, mintha elhagytuk volna Magyarországot – úgy pár ezer kilométerrel.

Benne van a TOP 5-ben

Időközben úgy alakult, hogy felszólalt Dr. Apáti István parlamenti képviselő is, aki szerint mára az illegális bevándorlás bekerült Magyarország 5 legnagyobb problémája közé. A nemzeti párt politikusa bírálta a hatóságokat azért, mert a hétfői zavargás után csak néhány ember ellen indult eljárás, holott több száz migráns állta el az utat felfegyverkezve, és követett el rendbontást. Ez – tette hozzá – nemzeti szervezetek aktivistáinál máshogy szokott kinézni. Kitért arra, hogy „a történelem ismétli önmagát”, mert most is hazánk lett kitéve a keleti népek nyomásának, és azt a Nyugatot védjük, aminek szerinte Trianont, majd az 1956-os forradalom véres, kiszolgáltatott leverését is köszönhetjük - hála pedig most sincs.

Ezeken túl Apáti István megjegyezte, hogy az illegális migráció felelőse a Közel-Keletet destabilizáló Egyesült Államok, illetve annak szövetségei, hiszen a polgárháborúba sodort országokban erősödhetett meg például az Iszlám Állam terrorszervezet, illetve a gazdasági összeomlások miatt nőtt a népvándorlás. Közölte: minden nép vallását és származását tiszteletben tartják, amíg azok saját földjükön élnek, de, mint fogalmazott:

„Egyik közel-keleti terrorállam sem fog minket innen kitúrni”.

Ti vagytok Magyarország határőrei

Z. Kárpát Dániel Jobbik-alelnök a határőrséget hiányolva a demonstráción megjelent embereket nevezte határőröknek, utalva arra, hogy a kormányzati reakcióknál előrébb jár a társadalmi önszerveződés. A képviselő szerint ennek az országnak nincs szüksége illegális bevándorlókra, akik csak a szociális hálón akarnak élősködni, de továbbment: olyanok sem kellenek, akik akár dolgoznának is, mert „Magyarország a magyaroké”, és nincs szükség más kontinensekről történő tömeges bevándorlásra.

Itt megjegyezte, hogy amíg magyar emberek halnak meg az egészségügyi rendszer hanyatlása miatt, addig újabb és újabb idegenek ellátására végképp nincs keret. A Jobbik határozott álláspontja az, hogy a táborokat zárttá kell tenni, lakott területen kívül kell működtetni őket, és a letelepedést törvényi úton kell tiltani. Egyúttal bírálta az olyan baloldali megnyilvánulásokat is, hogy bérlakást kellene adni a menekülteknek, mondván, magyar fiatalok tömege képtelen saját otthont szerezni magának, így abszurd, hogy az illegális bevándorlóknak mindez járjon. Ezeknek a politikusoknak ő is azt üzente, hogy fogadjanak be egy hétre migránsokat, aztán vissza lehet térni a témára.

A demonstráció végén körülbelül kétszáz ember vonult át a menekülttábor bejárata felé, de ott a rendőrök útjukat állták. Atrocitás nem történt, az egybegyűltek közösen elénekelték a Himnuszt, majd hazamentek – a migránsok pedig szinte azonnal megjelentek az utcákon.