A meggyilkolt örömlánynak több politikus is kuncsaftja volt?

Mintha egy politikai krimi bontakozna ki a bulvárlapok címoldalain: gyilkosság, politikus kuncsaftok, titkos vidéki rendezvények.

A szerencsétlen sorsú 19 éves fiatal nő halálának körülményeiről hivatalosan semmit sem lehet tudni, a rendőrség nem nyilatkozik, a nyomozás még folyik. Ami eddig „kiderült”, az mind a bulvárlapok szenzációhajhásznak tűnő cikkeiből ismerhető, de ezek azonban nem túl megbízható információforrások. Névtelen megszólalók és barátok vannak feltüntetve hivatkozási alapnak, így az állítások hitelessége sem igazolható.

A pletykalapok hasábjain megjelenő állítások szerint a Nancy Davis nevet használó meggyilkolt nő feltehetően már 18 éves kora előtt prostitúcióból tartotta el magát. Az édesanyjával élt Akácfa utcai lakásukban, aki a gyilkosság éjszakáján éppen kutyát sétáltatott, míg lánya „vendéget” fogadott. Ő talált rá később a fiatal nő holttestére.  Az elmúlt hetekben állítólag többször is ismeretlenek fenyegették Nancyt, főleg kínaiakkal „ismerkedett”, egy névtelen beszámoló szerint az utolsó éjszakáján egy ázsiai férfival találkozott. Ezután dobta be a Bors a magas rangú, családos politikus szálat.

„Egy közismert, tévében sokat nyilatkozó politikus is rendszeres vendége volt. Sokan alaposan meglepődnének, ha kiderülne, ki az a látszólag példás családi életet élő férfi”

 – osztotta meg a bulvárlappal egy névtelen, közeli ismerős. A politikus rendszeres kuncsaftja volt a fiatal prostituáltnak. Az ismerős arról is beszámolt, hogy az egyik légyottról videofelvétel készült, amit a meggyilkolt fiatal nő a telefonján tárolt, és amely most a rendőrség birtokába került (a rendőrség ezekből az információkból semmit sem erősített meg). A Blikk azonban – szintén névtelen információkra hivatkozva – azt írta: a rendőrök nem foglalták le a nő készülékét, és semmit nem tudnak arról, „milyen titkokat őriz annak memóriája”. Mindenesetre megindultak a találgatások, hogy ki lehet a politikus kuncsaft. Az Index szerint mind az MSZP-ben, mind pedig a Fideszben téma lett az ügyből: „az MSZP-sek egy befolyásos fideszes politikusra gyanakodnak”, „a Fidesz felől elindult egy olyan pletyka, amely egy magas rangú MSZP-sről szól”.

A kormánypárti "érintettséget" erősítette, hogy egy férfi, aki a megölt lány apjának vallja magát, a Facebookon megemlített egy nevet. A zavaros posztban azt írta, Nancy nagyon félt a politikustól, de említést tett egy rendőrautóban meghalt férfiról is, és arról, hogy a politikus keze nagyon messzire ér. A Stop.hu felvette a kapcsolatot Nancy Davis édesapjával, aki nem Magyarországon él, és nem is itt született. A portálnak megismételte, hogy a lánya kapcsolatban állt azzal a politikussal, akinek nevét a Facebook-oldalán is leírta.

„A lányom mesélte az egészet. Azt is, hogy videofelvételt készítettek. Azt mondta, fél tőle (közszereplő neve), mert egy pasi volt nála, és utána egy rendőrautóban rejtélyes módon meghalt.”

A Stop.hu kérdésére az apa megerősítette, Welsz Tamásra gondolt, és a lánya mesélte el neki, hogy halála előtt találkozott vele a megnevezett politikus. A titkozatos "üzletember" tavaly márciusban halt meg, miközben egy rendőrautóval Érdről Budapestre szállították volna. Mérgezés okozhatta a halálát, de a mai napig nem tisztázott, hogy pontosan mi történt. Érdekes adalék, hogy Welsz kapcsán többször írtak arról, hogy kedvelte a fizetett női társaságot. Welsz kapcsolatai magas rangú politikai körökbe is elértek.

A Bors hétfői számában már nem csupán egy politikusról ír, hanem azt állítja: „újabb nagy neveket” mondtak a lapnak. A meggyilkolt prostituált egy barátja – névtelenül – arról tájékoztatta a Borst: több politikus is fizetett a szőke lány „szerelméért”.

„Van más lány is, akinek hasonló az ügyfélköre. Nem egyszer titkos vidéki rendezvényekre is megrendelték őket. Egy fiatal – más, hasonló ügyekben is érintett – hölgy szervezte nekik ezeket a munkákat”

– számolt be a bulvárlapnak a titokzatos forrás, aki újabb politikust és egy nagyvállalkozót is megnevezett.