A nemiidentitás-váltás már nem divat, jöhetnek az állatemberek

Elég sokat kellett várni rá, de végre itt a legújabb agybaj: megérkezett a macska identitás.

A "jó dolgunkban azt se tudjuk, milyen hülyeséget találjunk ki" szindróma legújabb áldozatáról a Tepgraph készített összeállítást. Ebben a norvég kis hölgy, Nano, arról vall, hogy 16 éves kora óta tudja, ő tulajdonképpen egy macska, ami rossz testben látta meg a napvilágot.

Ettől kezdve fokozatosan épített be a házi kedvencekre jellemző manierizmusokat életmódjába: nyávog, négykézláb közlekedik, fúj a kutyákra, és alkalmanként kisebb állatokra, többek közt egerekre vadászik a sötétben.

A most 20 éves lány, állítása szerint, miután rádöbbent eredeti mivoltára, sokkal jobban hall, illetve a sötétben is lát, ami nyilván nem haszontalan tulajdonság a mai munkaerőpiacon. Nano az alábbi videóban vall az emberi létértelmezést alapjaiban megrengető revelációjáról:

Mint láthatjuk, az élmény kiteljesedéséhez egyelőre még mű macskafülekre, és farokra van szükség, de fogadni mernénk, ha a példa ragadós lesz, 10-20 év múlva már műttethetünk magunkra igazikat is.

Azonban olyan szuperképességeink mint Nanonak, talán sohasem lesznek, ugyanis a lány, "különleges" macskatulajdonságai révén hallja a guruló bőröndöket, a kulcsok csörgését a zsebekben, valamint a ropogó jeget a közlekedő emberek talpa alatt. Fel nem fogjuk, hogy csinálja.

Az összhatást tovább fokozza, hogy az emberbőrbe bújt cirmos legalább annyira irtózik a víztől, mint a macskák, úgy általában. Ha legalább annyira jól viseli a fürdetést is, akkor, gyakorló macskatulajdonosként, igazán nem irigyeljük közvetlen környezetét, hisz a cicákat is igen nehéz rávenni a vízzel történő tisztálkodásra.

Nano szerint az élet macskaként is roppant fárasztó, de azt pláne nem tudná elképzelni, hogy valaha is emberként éljen. Szerencsére, pszichológusa szerint a macskalét kinőhető, és idővel ugyanúgy elmúlik, mint mondjuk a pubertás, de a fiatal lány hallani sem akar erről, és szerinte ő egész életében egy emberi testben rekedt, doromboló négylábú marad.

Sok sikert kívánunk hozzá!