A Népligetig sétált a robbantó, azonban ott nyoma veszett

Négy kilométert sétált a robbantás után a merénylő.

A Blikk információi szerint a nyomozók a kameraképek kielemzése után arra jutottak: a robbantó a bűncselekmény helyszínétől a Népligetig gyalog ment, és közben (a már ismert ruhaváltáson kívül) még egyszer átöltözött.

ELŐZETES - Ilyen ember a Teréz körúti robbantó

Előre megtervezte a támadást, feltehetően ki is próbált egy hasonló robbanószerkezet a Teréz körúti merénylő. Bemutatjuk az elkövető személyiségét.

A több mint 4 kilométeres séta után a Groupama Aréna környékén veszett nyoma a férfinek, legalábbis egyetlen kamera sem készített róla újabb kockákat, értesült a lap.

Ilyen a világon nincs! A 2006-os rendőrterror áldozatait zaklathatják a körúti robbantás miatt

Na, jó, 2016-ban már tényleg csak az Orbán Viktor Fan Club Ezoterikus Tagozata veszi komolyan a miniszterelnök hat évvel ezelőtti szavait, amikor a választások után azt ígérte: "holnap egy másik országban fogunk ébredni". De azt azért talán senki se gondolta volna, hogy még vissza is repülhetünk 2006-ba.

Egy szombat éjszaka

Ismeretes, a rendőrség 10 millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki annak, aki érdemben segíteni tudja a nyomozást. A szeptember 24-én késő este történt robbantásban kér rendőr sérült meg. A szolgálatot teljesítő rendőrnőn életmentő műtét kellett végrehajtani, őt azóta is kórházban ápolják.

 

A robbantás elkövetőjéről két hét után sincs konkrét információ, miközben gőzerővel, ezer rendőrt bevonva folyik a nyomozás.