Hollywoodi dráma vs. sztálinista kémregény - variációk Ahmedra

Te melyik verziód kajálod? Ha egyiket sem, kirekesztett pária vagy Magyarországon. 

Mert, hát, milyen ország az, ahol az ellenzéki sajtó és a jogvédő szervezetek nagy része a menekültdráma szomorú szemű hősévé és mártírjává magasztal egy hét (kilenc, franc tudja hány) útlevéllel a zsebében érkező, Cipruson pár év alatt halászhajóra és 30 milliós házra szert tevő csávót, akiről kilométerekre ordít, hogy

minimum simlis alak, de jó eséllyel embercsempész is?

Milyen ország az, ahol

ezt a pitiáner svindlert terrorizmus miatt akarják leültetni,

mert baromságokat ordibált egy megafonba, és dolgokat dobált, amikkel aztán még a vád szerint se talált el senkit? És, ahol ezt a elborult hülyeséget tényként visszhangozza a legálisan közpénzből működő közmédia és az illegálisan közpénzből gründolt Habony&Vajna Co.

Milyen ország az, ahol ennek a kutyakomédiába fulladó tyúkpernek a zárónapját több, mint ötórás élő közvetítésben adja az állami tévé? Ahol az ügyész vádbeszédét egyenes adásban hallgathatjuk meg, de

amikor a vádlott az utolsó szó jogán kezd el beszélni, azonnal lekeverik, és a stúdióba kapcsolnak. 

Amikor pedig a megszületik az elvárásokba nem illeszkedő ítélet, akkor

a bírói indoklást egyszerűen nem közvetítik. 

Milyen ország az, ahol erről az egész tragikomikus bohóckodásról alig olvasni, vagy hallani egy értelmes félmondatot bárkitől is? Ahol a választópolgárok 90%-a szarik az egész történetre, a maradék 10% politikai hiperaktív nagy része meg

vagy a Soros Studios hollywoodi drámáját zabálja két pofára a szegény, meghurcolt menekülő családapáról - vagy a hatalom által tálalt sztálinista kémregényre van rácsavarodva, mint egyszeri tömbbizalmi '49-ben a Rajk-perre. 

És végezetül, milyen ország az, ahol három kommenten belül mindkét oldalról elátkozott, lenácizott, és lehazaárulózott pária leszel, ha egyik ideológiai tudatmódosítókkal leszedált pszichedelikus szekta mantráit sem vagy hajlandó kántálni?

Ha szerinted Ahmed H. egyszerűen egy illegális határsértő, esetleg embercsempész, akinek nem jár sem a szuperhumanista szolidaritás, de az élő adásban közvetített médialincselés sem, akkor Magyarország legkirekesztettebb, legmegbélyegzettebb kisebbségéhez tartozol.

Akit nem véd meg sem a Helsinki Bizottság, sem az Amnesty, sem a CÖF, sem az Alapjogokért Központ

Magyarországon épeszű embernek lenni talán még annál is szarabb, mint, ha terrorizmussal vádolt szíriai svindler volnál. Ő a legrosszabb esetben leüli a 10 évét és leléphet innen. Mi életfogytosok vagyunk ebben az országnyi diliházban.