Amikor eltitkolt vagyonról van szó, Mészáros Lőrincnek köze sincs a Fideszhez

A számtalan botrány és korrupciógyanús ügy szőtte felcsúti sztori egyik legújabb részében megtudhattuk, hogy van egy eltitkolt Mészáros-villa, de kit érdekel ez a Fideszben?



Mindez ráadásul úgy derült ki, hogy az Eb-t kipihenő világhírű labdarúgó, a Barcelonában futballozó Ivan Rakitic nyaralásáról közölt paparazzi fotókat egy horvát portál. Ők írták meg azt is, hogy a sportoló az eszéki futballcsapat tulajdonosának, azaz Mészáros Lőrincnek a villájában szállt meg.

Ha levetkőzzük a cinikus papírlobogtatást arról, hogy Mészáros nem Fidesz-tag, teljesen érthetővé válik, miért kérdezte meg hétfőn az N1TV stábja Holik István KDNP-s parlamenti képviselőt sajtótájékoztatóján arról, lesz-e következménye Mészáros eltitkolt villájának. Ahogy megkérdezték azt is, mi a helyzet a földjei számát "elfelejtő" Tasó László fideszes államtitkárral, vagy éppen a meghallgatása elől elmenekülő miniszterelnöki biztos Farkas Flóriánnal, aki alatt százmilliós botrányba keveredett a roma önkormányzat.

Nem meglepő módon az ilyen egyszerű kérdésekre soha nincs egyszerű válasz, de a villa-sztori itt nem ért véget: miután a Rakiticet nem túlzottan kedvelő horvát ultrák megtudták, hol van a játékos, kövekkel dobálták meg az épületet, több ablakot is betörve. A gázszerelőnek tehát ablakost kellett hívnia, ráadásul hétvégén, amikor drágább.

:(((((