Annyira beszívott, hogy megharapta saját édesapját

A felvételek tanulsága szerint a környezetére rendívül igényes 39 esztendős zalaegerszegi férfi kicsit túltolta a hétvégi lazulást. Annyira kiütötte magát, hogy késsel fenyegette, majd meg is harapta saját édesapját. A kiérkező rendőrök közel három kiló drogot találtak nála.

A police.hu beszámolója szerint vasárnap reggel, egy családi veszekedésről érkezett bejelentés a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányító Központjába. A helyszínre érkező rendőrök a lakásban egy 39 éves bódult állapotban lévő férfit találtak, aki egy késsel fenyegette meg édesapját, majd dulakodni kezdtek és a gyanúsított egy alkalommal apja mellkasába harapott. Az idős férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett a bántalmazás következtében. A zalaegerszegi nyomozók a lakásban tartott házkutatás során papírdobozokban, valamint különböző csomagolásban, összesen bruttó 2863 gramm kábítószergyanús szárított zöld növényt, továbbá ezek termesztéséhez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le.

A 39 éves férfit a zalai rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben és kábítószer birtoklás bűntett, zaklatás és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást ellene.