Árverésen lehet az Öné egy liter kevert

Ebay, Vatera? Felejtse el, a legjobb termékeket a NAV-tól szerezheti meg, ha ügyesen licitál!

Tudta Ön, hogy ha az adóhatóság valamilyen eljárás során lefoglal valamit, akkor azt árverés során értékesíti? Ha felkeresi honlapjukat, számos kiváló termék közül válogathat!
 
Azt ugyan nem tudhatja, hogy milyen a minőségük, esetleg hogy az élelmiszerek mikor járnak le, de legalább kellőképpen drágán juthat hozzájuk! És az érzés, hogy mindezt az adóhatóságtól vásárolta - felbecsülhetetlen.
 
Ennek a szőnyegnek a NAV szerint a becsült értéke 400 ezer forint, de ha más nem licitál rá, akár már 200 ezerért az Öné lehet. Miért ne díszítené nappaliját egy szemét adócsaló, vagy egy bedőlt vállalkozás lakástextilével?
 
 
Ha Ön vállalkozó, vásárolhat pénztárgépet is - reméljük, nincs bekötve a NAV-hoz!
 
 
Rosszul lát, de kedveli a divatot? Ha szerencséje van, akár 230 ezer forintért az Öné lehet 17 szemüvegkeret.
 
 
Vásárolhat autót is, az alábbi képen láthatót akár 300 ezer forintért. Igaz, az állami hivatal igazán őszinte, mint írják,
"a jármű alváz- és motorszámának nyilvántartásban szereplő adatokkal való egyezősége tekintetében az Adóhatóság felelősséget nem vállal, azoknak a hirdetményben történő feltüntetése csak tájékoztató jellegű az ellenőrzés feltételeinek hiánya miatt. Az adatokat a megtekintés során bárki leellenőrizheti saját felelősségére."
 
Ha kávézik, ezt az ajánlatot Önnek találták ki. 3900 forintért talán el is viheti a 13 csomag Mokate 2 az 1-ben kávét. Még mindig jobb, mintha olyasvalaki inná meg, aki nem fizette az adót!
 
 
Akkor se csüggedjen, ha alkoholista, a NAV-tól 1000 forintért vásárolhat egy liter kevertet, melynek becsült értéke 2000 forint - nem csoda, az adóhatóság az interneten is fektetve tárolja a palackot, ahogy azt a legigényesebb borászok szokták:
 
 
A szolgáltatásnak persze még van hová fejlődnie: a legjobb az lenne, ha az ellenőrök akkor csapnának le áldozataikra, mikor azok éppen evéshez készülődnek, az így megszerzett zsákmányokkal pedig indíthatnának egy ételfutár szolgálatot.