Jobbik-Konzervatívok: Államalapítás ünnepe előtt is migránsmunkásokkal üzletel a kormány?

Jobbik-Konzervatívok: Államalapítás ünnepe előtt is migránsmunkásokkal üzletel a kormány?

A közelgő államalapítási ünnepet is beárnyékolja, hogy a kormány ilyenkor sem pihen, mert a lakosságcsere folytatását készíti elő – írta sajtóközleményében az ellenzéki párt.

Szerintük ennek jegyében találkozik a külügyminiszter és a miniszterelnök azoknak az országoknak a képviselőivel, akik az atlétikai vb-t fedősztoriként használva jönnek Magyarországra.

"Félő azonban, hogy jó részük csak azért érkezik, hogy megállapodjanak a magyar kormánnyal a legújabb migránsmunkás-kvótákról."

Szomorú, hogy korábban a bevándorlással szembe helyezkedő álnemzeti kormány maga szervezi az ázsiai migránsmunkások betelepítését, és ezzel lakosságcserét hajt végre – vélekednek a konzervatív ellenzékiek.

A Fidesz-kormány miniszterelnöke fogadja Savkat Mirzijojev üzbég elnököt a Karmelita kolostorban 2023. augusztus 19-én.

A Jobbik-Konzervatívok felszólítja a kormányt, hogy fejezze be annak a félmillió migránsmunkásnak a betelepítését, amelyet elindítottak, mert az veszélyes.

Az üzbég, kirgiz és még ki tudja, melyik keleti despota országából származó ázsiai migránsmunkások elveszik a magyarok munkáját, alacsonyan tartják a béreket és megváltoztatják hazánk kulturális egységét.

Hangsúlyozták: sem akkugyárba, sem atomerőműbe, sem harckocsi összeszerelő üzembe nem kér Magyarország a kormány migránsaiból.

Orbán fogadja Rusztam Minnyihanovot, a Tatár Köztársaság vezetőjét a Karmelita kolostorban.

A Jobbik-Konzervatívok egy olyan normális Magyarországért dolgozik, ahol tisztességes béreket fizetnek a magyaroknak, ahol nem veszik el idegenek a magyarok munkáját, és ahol minden magyar a szülőföldjén boldogulhat – emelte ki a párt sajtóközleményében.

(Címlapkép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök fogadja Serdar Berdimuhamedow türkmén államfőt a Karmelita kolostorban 2023. augusztus 20-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)