Az ideális nyugdíjasoknak szóló ajándékot keresed? (x)

Az ideális nyugdíjasoknak szóló ajándékot keresed? (x)

Ha jobban belegondolunk, már eleve az egy ajándék, hogy elérjük a nyugdíjas kort. Sajnos rengeteg ember akad, akinek a ledolgozott éveket követően nem adatik meg az, hogy kiélvezze a nyugodt, békés, pihenéssel teli napokat.

De tegyük fel, hogy kollégánk a szerencsések táborát erősíti, és már azt fontolgatja, hogy mivel tölti majd ezeket a pazar napokat, heteket, hónapokat, éveket.

Te min gondolkodsz?

Míg a munkatársad az elkövetkező, igencsak izgalmasnak ígérkező időszakról szövögeti az álmokat, addig te azon agyalsz, hogy milyen búcsúajándékkal köszönjétek meg neki a közös munkával töltött esztendőket. Érdemes ajándék ötletekért ellátogatni az ajandek-otletek.hu honlapjára, ahol tematikusan csoportosítva találod meg a különféle termékeket, amelyek tippet adhatnak azt illetően, hogy mivel is lephetnéd meg a nyudíjba vonuló kollégádat.

Ehhez persze nem árt, ha alaposan ismered őt, hiszen ha nem ismered, akkor egyáltalán nem fogsz tudni választani neki, vagy csak vaktában fogsz lövöldözni. Azonban aligha van kellemetlenebb eset annál, mint amikor az utolsó ajándékot rosszul választod ki, ezzel is rossz szájízt hagyva az ünnepelt szájában.

Hogy ez semmiképp se fordulhasson elő, inkább próbálj meg a közvetlen kollégákkal egyeztetni a nyugdíjba vonuló személy preferenciáit, személyes tulajdonságait illetően.

A humorral nem lehet mellélőni!

Vagyis de, ha nem megfelelően célzol vele. Akadnak olyan emberek, akiknek bőven elég egy kötény vagy egy bögre, amin egy átlagosan humoros felirat van. És persze létezik az a csoport is, akiknek lételeme a vicc és egymás ugratása.

A fent említett webáruházban talán éppen nekik szól a nyugdíjas újság, amely nem valódi hírlap, hanem sokkal inkább a nyugdíjas létet írja körbe, néhol egy kicsit túlzásba esve, ám cseppet sem sértőn előadva, hogyan is működnek az igazi nyugdíjazottak.

Sokszor az örömbe üröm is vegyül, hiszen bár sok terv van az idős kolléga előtt, azért a régi szép napok biztosan hiányozni fognak. Ennek a mélabús hangulatnak nem enged teret a fent megnevezett ajándék, hiszen többek között a kevésbé aktív élet előnyeit is listázza az újság.

Hangsúlyozzuk, ezt az ajándékot csak annak add, aki igazán érti a poénokat, nehogy sértődéssel záruljon a munkakapcsolat!

Számtalan más ajándék közül is lehet választani!

Természetesen a humor csak az egyik a sok lehetséges megközelítés közül, így akár az ünnepelt kedvenc hobbijára, szívének kedves időtöltésére is helyezheted a hangsúlyt.

Így aztán akár főzéssel, akár utazással, akár kávézással vagy grillezéssel kapcsolatban is választhatsz szuper búcsúajándékot, és a sort még folytathatnánk. Ha tudod, hogy hamarosan ilyen ajándékra lesz szükséged, akkor látogass el az ajandek-otletek.hu weboldalra!

A lényeg, hogy olyan ajándékot válassz, amelyre az ünnepelt a csendesebb napjain ha ránéz, rengeteg szép emlék villan be neki a munkával töltött éveiből. Nagy felelősség ez, dönts okosan!