A Jobbik-Konzervatívok szerint az Orbán-kormányt felelősség terheli a határvadászokat ért támadásokért

A Jobbik-Konzervatívok szerint az Orbán-kormányt felelősség terheli a határvadászokat ért támadásokért

Az ellenzéki párt szerint nem hitelesek a miniszterelnök szavai, amikor a határvédelemről és a migrációról beszél, hiszen a kormány nem tudja megvédeni Magyarország déli határait, ezen kívül százezerszám akarnak ázsiai vendégmunkásokat telepíteni Magyarországra.

Hiteltelenek a miniszterelnök ma reggeli rádiós interjújának a déli határok biztonságával kapcsolatos mondatai akkor, amikor 1600-nál több veszélyes, akár a magyar határvadászok elleni támadásokban is részes embercsempészt engedett ki a börtönökből ő és kormánya – írja a Jobbik-Konzervatívok sajtóközleménye.

Ezeknek az elítélt bűnözőknek a szabadon engedését a Fidesz által bevezetett veszélyhelyzeti rendeleti kormányzás tette lehetővé, ezért a felelősség az embercsempészek erőszakos cselekményeiért is Orbánékat terheli.

A Jobbik szerint a magyar nemzet érdekei ellen cselekednek azzal, hogy zöld lámpát adtak az ellenőrizhetetlen ázsiai migránsmunkásoknak, sőt segítik a tömeges betelepítésüket az országba. Hozzátették: ezzel elveszik a magyarok munkáját, letörik a béreket, hosszú távon pedig megbontják hazánk kulturális egységét.

Míg a kormány cselekedetei veszélyeztetik, a Jobbik-Konzervatívok javaslatai a migránsmunkások behozatalának tilalmáról, illetve az önálló határőrség felállításáról szolgálják hazánk biztonságát – hangsúlyozta a párt sajtóközleménye.

A jövő évi választások tétje az, hogy fideszes közreműködéssel Magyarország az akkugyárak, a migránsmunkásszállók és az alacsony bérek országa lesz-e, vagy megvédjük a magyar dolgozókat, és tisztességes béreket harcolunk ki számukra

– írták, hozzátéve, hogy a Jobbik felelős, konzervatív, jobboldali pártént mindig is a magyarok érdekeit fogja képviselni ebben a vitában, és elutasítják a migráció minden formáját. Hangsúlyozták: a harmadik világbeli vendégmunkások helyett a magyaroknak kell normális béreket adni.

(Címlapkép: Béli Balázs/Alfahír)