Az Utálom a XX. századot szerzője már az égi zenekarban játszik

Elhunyt a Beatrice klasszikus korszakának gitárosa, Lugosi László, erről a fia adott hírt közösségi oldalán. 

Ahogy arról a Hammerworld is beszámolt, Lugosi László "Lugó" az 1979-1980 közötti őskorszak után 1987 és 1992 között játszott a Beatricében, számtalan klasszikus nóta fűződik a nevéhez. A fia így jelentette be a szomorú hírt:

"Sajnálattal tudatom, hogy Édesapám, Lugosi Lászlò a mai naptól - hosszú betegség után - az égi zenekart erősíti tovább. Szeretném megköszönni mindenkinek a jókívánságait, és az elmúlt években adott segítségét. Ez az a pillanat, amikor egy kicsit tényleg 'Elnémul a város'. Szeretném, hogy az emberek ne legyenek bánatosak emiatt! Szeressenek élni, és emlékezzenek a jóra, amit apukám adott nekik, hisz imádta ezt csinálni! Ő is ezt kérné, tudom, hisz ő mindig úgy érezte, szabadon él!"
A többek közt az Utálom az egész XX. századot és a Nagyvárosi farkas szerzője gégerákkal küzdött, és 64 éves korában nem bírta tovább a szervezete. Schuster Lóránt az utolsó koncertjének felvételével búcsúzott tőle közösségi oldalán, amikor is a P. Mobil vendége volt a színpadon. Ekkor már kötéssel a nyakán. Mi is ezzel és a XX. század keserveit összefoglaló legendás Beatrice-dallal búcsúzunk tőle. Isten vigyázzon rá, és köszönünk mindent!