Balassa Pétert kérték fel polgármesterjelöltnek Szombathelyen

Balassa Pétert kérték fel polgármesterjelöltnek Szombathelyen

A Vas vármegyei városban újratervezésre van szükség a Jobbik parlamenti képviselője szerint, aki elfogadta a civil egyesületi felkérést.

Balassa Pétert kérte fel polgármesterjelöltnek a Konzervatívok Egy Jobb Városért egyesület Szombathelyen - számolt be hétfőn a jobbikos országgyűlési képviselő. Mint posztjában írta:

A felkérésüket elfogadom, mert olyan változásra van szükség a városban, amelyhez önkormányzati és parlamenti képviselői, valamint szakmai bizottsági tapasztalatommal, a helyi ügyek ismeretében, a tőlem megszokott tenni akarással hozzá tudok járulni.

Szavai szerint

a szombathelyi közélet újratervezésére, egy tisztább közélet megteremtésére van szükség.

"Ezt a feladatot vállaljuk magunkra 12 jelölttársammal, akikkel a valódi beleszólás és ellenőrzés lehetőségét kívánjuk visszaadni a választópolgárok kezébe" - jelentette ki Balassa, aki szerint pártérdekek helyett a helyi civilek döntése fontos.

Szándékunk, hogy elérjük a nők megbecsülését a helyi közéletben is, ezért a Konzervatívok Egy Jobb Városért egyesület úgy állította össze képviselőjelölti csapatát, hogy ez a nemek arányán is megmutatkozzon. Azonban nemcsak ebben, hanem később a különböző erők és érdekek összehangolásában is egyensúlyra törekszünk, így garantálva a szombathelyieknek az eddig tapasztalt aránytalanságok megszüntetését

- rögzítette Balassa Péter.

(Címlapkép: Balassa Péter. Béli Balázs/Alfahír)