A Versenyhivatal szerint nincs akadálya, hogy Mészárosék a Balatont is leigázzák

A GVH szerint nem csökken jelentősen a verseny.

Még a tavasszal jelentették be, hogy a Balatontouristot megveszi a BLT Zrt. - ebben a cégben résztulajdonos az a Konzum, amelybe nem sokkal korábban vásárolta be magát Orbán Viktor kétlábon járó malacperselye. Az Mfor.hu szúrta ki, hogy végre megérkezett a GVH engedélye, a hivatal állásfoglalása szerint az üzlet

"nem csökkenti jelentős mértékben a versenyt az érintett piacon".

A Balatonnál terjeszkedik Mészáros és Tiborcz érdekköre

Ideje lenne elindítanunk a „Napi Mészáros Lőrinc" rovatot az Alfahíren, mert minden napra jut egy hír, hogy az Orbán Viktor kegyelméből milliárdossá vált felcsúti polgármester éppen mit vásárol be. Most a csütörtökön megjelenő Heti Válasz szedte össze, hogyan terjeszkedik a Balaton környékén Mészáros, illetve a miniszterelnök veje, Tiborcz István.

A Konzum révén Mészáros tavaly már a Hunguest 14 szállodáját is besöpörte, a Balatontouristtal most

12 vízparti kemping - mintegy 500 bungalóval és 200 mobilházzal -, valamint 5200 kempinghely kerül a cégcsoporthoz.

Tavaly a saját üzemeltetésű Balatontourist-szálláshelyeket 183 ezer vendég fordult meg, ami csoportszinten

1,7 milliárd forintos árbevételt eredményezett.

Balaton felszabadítása, avagy a minőségi turizmushoz is pénz, pénz és pénz kell

A Balaton felszabadítása - ez lesz az egyik legfontosabb programpontja a Jobbik balatoni programcsomagjának, erről is beszélt a párt balatoni országgyűlési képviselőjelöltjeinek hétfői fonyódi utcafórumán Kepli Lajos országgyűlési képviselő és egyben képviselőjelölt. A Balaton mindenkié elnevezésű program jegyében - tette hozzá - lehetővé kell tenni minden tóparti településen, hogy aki akar, az lejuthasson a Balaton partjára, mely közkincs, éppen ezért nem lehet elzárni magáningatlanokkal, apartmanházakkal.