Tippeljen, vajon mennyien kellenek egy finn szauna átadásához Bicskén? Segítünk: heten

Tippeljen, vajon mennyien kellenek egy finn szauna átadásához Bicskén? Segítünk: heten

Megszokhattuk már, hogy nagy hagyománya van a NER-ben egy-egy játszótér, szobor, vagy éppen pár méteres lebetonozott útszakasz átadásának, ilyenkor az adott település kormánypárti vezetője a kivezényelt biodíszlet előtt ünnepélyesen átvágja a szépen kifeszített nemzeti színű szalagot, és mond pár szót. Ezt a jól ismert dramaturgiát mutatta be most éppen a Fidesz-KDNP-s bicskei polgármester, Bálint Istvánné.

A Magyar Hang szúrta ki, hogy a Bicskei Tanuszoda által sikeresen megpályázott és elnyert 29 millió forintból megépült egy 25 négyzetméter alapterületű, 24 férőhelyes finn gőzfürdő.

Bálint Istvánné közösségi oldalán mutatta meg követőinek, hogyan is nézett ki az avatóünnepség.

A szauna átadására a polgármester asszonyon kívül még hatan elmentek pózolni, biztos, ami biztos.

A kormánypárti településvezető egyébként a kulturált kikapcsolódást várja az új szaunától, és egy finn közmondást is idézett: "Engedd, hogy a szauna elfeledtesse veled mindennapi gondjaidat!"

Mint megírtuk, tavaly január 2-án Bálint Istvánné a járványügyi szabályok ellenére helyben megrendezett évnyitó koncertje és politikai évértékelője miatt indult eljárást lezárták, Bicske fideszes polgármesterét a szabálysértő rendezvénye miatt pedig megbírságolták.

Megbírságolták Bicske fideszes polgármesterét a szabálysértő rendezvénye miatt

A rendőrség is megerősítette azt, hogy a január 2-án a Fidesz-KDNP-s bicskei polgármester, Bálint Istvánné a járványügyi szabályok ellenére helyben megrendezett évnyitó koncertje és politikai évértékelője miatt indult eljárást lezárták, a felelősséget megállapították és bírságot szabtak ki - értesült a Magyar