Magyarországon egyre több települést veszélyeztetnek a kínai akkumulátorgyárak és vendégmunkástelepek

Magyarországon egyre több települést veszélyeztetnek a kínai akkumulátorgyárak és vendégmunkástelepek

A Jobbik-Konzervatívok országjárásba kezdett, amelynek során olyan településeket keresnek fel, ahol jövőben, vagy már most is gondot jelentenek az ázsiai "migránsmunkások", illetve a távol-keleti akkumulátorgyárak.

Legutóbb Bács-Kiskun megye szívében jártak. Az ellenzéki párt ennek alkalmából kiadott sajtóközleményében hangsúlyozta: Kecskemétet is tönkreteszi a kormány a migránsmunkások behozatalával!

Hiába harsogta közpénzből a kormány, hogy nem leszünk bevándorlóország, most mégis olcsó ázsiai migránsmunkásokkal árasztják el Magyarországot.

Kecskemétre is számolatlanul telepítik a migránsmunkásokat, ezzel megváltoztatják hazánk etnikai képét, elveszik a magyar emberek elől a munkalehetőséget, letörik a béreket – mutattak rá a konzervatívok.

Az ellenzéki párt politikusai ellátogattak többek között Debrecenbe, Gödre, Zalaegerszegre és Kecskemétre is.

"Ázsiai migránsmunkások be, magyarok ki! Ez a Fidesz veszélyes terve!"

Ennek a tervnek a keretében Kecskeméten a Fidesz-kormány egymilliárdot költött egy migránsmunkásoknak épült szállóra, miközben sok magyar a normális lakhatásért, a megélhetéséért küzd. Napról-napra több kecskeméti és környékbeli fiatal menekül külföldre, mert a kormány egyszerűen megfosztja őket a normális élet lehetőségétől – magyarázatát a sajtóközleményben.

A Jobbik-Konzervatívok mélységesen elítéli, hogy a Fidesz-kormány számára a magyar nemzeti érdek, a magyar családok, a magyar munkahelyek és bérek megvédése helyett a migránsmunkás-biznisz a fontos.

Az ellenzéki párt ázsiai migránsmunkások helyett normális bért a magyaroknak követel. Szerintük ehhez egy felelős kormányra van szükség, ami egy normális Magyarországért dolgozna.

(Címlapkép: Béli Balázs/Alfahír)