„Orbán-terv”: A Jobbik szerint a Fidesz migránsmunkásai már itt vannak

„Orbán-terv”: A Jobbik szerint a Fidesz migránsmunkásai már itt vannak

„Pusztán idő kérdése, és a te lakóhelyeden is felbukkannak, ha a kormányon múlik” - figyelmeztet az ellenzéki párt.

A Fidesz migránsmunkásai már itt vannak, hogy elvegyék a munkád, letörjék a béred és megbontsák hazánk kulturális egységét!

– fogalmazott friss Facebook-posztjában a Jobbik-Konzervatívok. Az ellenzéki párt előrevetítette:

„Pusztán idő kérdése, és a te lakóhelyeden is felbukkannak, ha a kormányon múlik.”

Mint a Jobbik összefoglalta: „Ázsiai migránsmunkások be, magyarok ki! Ez az Orbán-terv!

Migránsmunkások helyett normális bért a magyaroknak! – Ez pedig a Jobbik-Konzervatívok álláspontja, amiből nem engedünk!

– írta a konzervatív párt, amelyik a lakosságcsere helyett a magyaroknak normális béreket és normális életet szorgalmaz.

A Jobbik egy másik bejegyzésében szintén annak adtak hangot, hogy nem nézik tétlenül az „Orbán-terv” végrehajtását, amely ázsiai migránsmunkások százezreinek betelepítését jelenti.

Az elmúlt napokban jobbikos politikusok az ország számos városában hívták fel a lakosság figyelmét a potenciális vendégmunkás-áradatra, akik százezres nagyságrendben érkeznek Magyarországra, hogy többségében akkumulátorgyárakban foglalkoztassák őket. Debrecentől Budapesten és Nyíregyházán át Miskolcig és Gyöngyösig személyesen jelentek meg, hogy ezt megakadályozni szolgáló akciójukhoz aláírásokat gyűjtsenek. Petíciójuk célja érdekében pedig azt ígérik, tovább folytatják az aláírásgyűjtést további településeken is.

(Címlapkép: Vendégmunkások Gyöngyösön - Béli Balázs/Alfahír)