Kokaint találtak Berki Krisztián otthonában, elfogták a dílerét, akitől 50 grammot foglaltak le

Kokaint találtak Berki Krisztián otthonában, elfogták a dílerét, akitől 50 grammot foglaltak le

Elfogta a rendőrség azt a dílert, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő adhatta a drogot a 41 éves korában elhunyt Berki Krisztiánnak - írja a 24.hu. Mint megírtuk, a médiaszemélyiséget péntek reggel holtan találták IX. kerületi otthonában.

Az hamar kiderült, hogy kábítószergyanús anyagokat találtak a celeb lakásán, ami miatt a rendőrség büntetőeljárást is indított a közigazgatási eljárás mellett.

A 24.hu értesülései szerint

a rendőrök kokaint találtak Berki otthonában.

A lap megkereste a BRFK-t, hogy megtudják, hol tart a nyomozás a büntetőeljárásban. Válaszukban azt írták, hogy május 6-án ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt.

"A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói a május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, és kezdeményezték a letartóztatását" – írták.

Közölték azt is,

a 42 éves K. István lakásán bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat, és vagyonbiztosítás keretében két nagy értékű személyautót foglaltak le.

Hozzátették, az ügyben további gyanúsítások várhatók.